Θρήνος για την 29χρονη ειδικευόμενη γιατρό στο “Γεννηματάς” που σκοτώθηκε στην περιφερειακή Υμηττού – Πως έγινε το τροχαίο

 Θρήνος για την 29χρονη ειδικευόμενη γιατρό στο “Γεννηματάς” που σκοτώθηκε στην περιφερειακή Υμηττού – Πως έγινε το τροχαίο

Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς αλλά και οι συνάδελφοι της 29χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Πέμπτης, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη λεωφόρο Κατεχάκη.

Το όχημα που οδηγούσε η 29χρονη Α.Τ. ειδικευόμενη γιατρός στην Α’ Παθολογική κλινική στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» συγκρούστηκε με ένα ταξί, με αποτέλεσμα να ανασυρθεί νεκρή η νεαρή γυναίκα και βαριά τραυματισμένος ο οδηγός του ταξί.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε υπό αδιευκρίνιστες, ακόμη, συνθήκες. Το αυτοκίνητο της άτυχης 29χρονης φέρεται να κινούνταν ανάποδα στο ρεύμα προς Αθήνα, λίγο μετά την έξοδο της Αττικής Οδού. Η σύγκρουση με ένα ταξί ήταν μετωπική. Τα δυο οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα, κάτι που αποδεικνύει τη σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία επιχείρησε με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα. Οι πυροσβέστες ανέσυραν νεκρή τη 29χρονη οδηγό του αυτοκινήτου, ενώ στο νοσοκομείο διακομίστηκε ο οδηγός του ταξί.

Τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια της άτυχης επιστήμονα εξέφρασαν με ανακοίνωσή τους, οι νοσοκομειακοί γιατροί της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ).

«H ΟΕΝΓΕ εκφράζει τα ειλικρινά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους κοντινούς ανθρώπους και τους συναδέλφους, για τον απροσδόκητο χαμό σε τροχαίο δυστύχημα της συναδέλφισσάς μας ειδικευόμενης γιατρού Α. Τζ. 28 ετών. Καλό ταξίδι Άννα», αναφέρει η συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα