Predator: Παρακολουθούσαν και ποδοσφαιρικό παράγοντα ομάδας της Βορείου Ελλάδας

 Predator: Παρακολουθούσαν και ποδοσφαιρικό παράγοντα ομάδας της Βορείου Ελλάδας

Σε μία αποκάλυψη «φωτιά» προχώρησε ο αστυνομικός συντάκτης του Mega, Βασίλης Λαμπρόπουλος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Live News».

Σύμφωνα με πληροφορίες του, μεγαλοπαράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας της βόρειας Ελλάδας φέρεται να παρακολουθούνταν από το λογισμικό παρακολούθησης Predator.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έγινε προσπάθεια πάνω από δέκα φορές να «παγιδεύσουν» το κινητό τηλέφωνο του επικεφαλής της μεγάλης ομάδας με έδρα τη Βόρεια Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως την εν λόγω εξέλιξη είχε προαναγγείλει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, καθώς τη Δευτέρα είχε αναφέρει πως πέραν από δύο πολιτικά πρόσωπα του κυβερνώντος κόμματος που ήταν στόχοι αυτού του κακόβουλου λογισμικού, στο στόχαστρο του ίδιου συστήματος φαίνεται πως ήταν και ένας επιχειρηματίας που ασχολείται και με τον αθλητισμό, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ο λόγος που βρέθηκε στο στόχαστρο του Predator.

Μάλιστα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος υπογράμμισε πως σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του, προκύπτει ότι υπήρχε και φυσική παρακολούθηση, ενός στελέχους πολιτικού κόμματος από άλλο πολιτικό πρόσωπο. Όπως φαίνεται παρακολουθούσε τις συναντήσεις του με δημοσιογράφους και με άλλα πρόσωπα που έψαχναν την υπόθεση Predator και άλλες κρίσιμες υποθέσεις της επικαιρότητας. Μάλιστα, φωτογράφιζε τις επαφές του, ενώ είναι πιθανό να μαγνητοφωνούνταν και οι συνομιλίες του συγκεκριμένου προσώπου.

Σχετικά Άρθρα