Οικονόμου: Ο Τσίπρας ισχυρίζεται πως κατέχει την παγκόσμια συνταγή και θα μειώσει τις τιμές

 Οικονόμου: Ο Τσίπρας ισχυρίζεται πως κατέχει την παγκόσμια συνταγή και θα μειώσει τις τιμές

Ο Αλέξης Τσίπρας «ισχυρίζεται πως μόνος αυτός κατέχει την παγκόσμια συνταγή, που με “ένα νόμο κι ένα άρθρο” θα αυξήσει τα εισοδήματα και θα μειώσει τις τιμές», σχολίασε ο κυβερνητικός Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Χαλάνδρι.

Ο Γιάννης Οικονόμου κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι με τη φορολογική της κυβέρνησής του, γιγάντωσε τις κοινωνικές ανισότητες, τις οποίες η σημερινή κυβέρνηση προσπαθεί να «θεραπεύσει».  

«Τις κοινωνικές ανισότητες -που γιγάντωσε ο κ. Τσίπρας με τη φορολογική εξόντωση της μεσαίας τάξης- προσπαθεί να θεραπεύσει η κυβέρνησή μας, παρότι βρισκόμαστε υπό την ασφυκτική πίεση τεράστιων εισαγόμενων κρίσεων. Το πρόβλημα της εξωγενούς ακρίβειας δεν αντιμετωπίζεται με επιδερμικές διαπιστώσεις και ψέματα» ανέφερε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Χαλάνδρι.

Επισήμανε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί συστηματικά να μετριάσει τις επιπτώσεις της ακρίβειας στην κοινωνία με την μείωση των φόρων, την αύξηση των μισθών και του διαθέσιμου εισοδήματος και με ένα από τα τρία μεγαλύτερα προγράμματα στήριξης στην Ευρώπη.

«Από την άλλη, όσο ο κ. Τσίπρας ισχυρίζεται πως μόνος αυτός κατέχει την παγκόσμια συνταγή, που με «ένα νόμο κι ένα άρθρο θα αυξήσει τα εισοδήματα και θα μειώσει τις τιμές», τόσο αποκαλύπτει την πολιτική του ανεπάρκεια» πρόσθεσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Σχετικά Άρθρα