Γλυφάδα: Πώς έγινε το δυστύχημα με το 18 μηνών αγοράκι που έπεσε στο κενό από μπαλκόνι

 Γλυφάδα: Πώς έγινε το δυστύχημα με το 18 μηνών αγοράκι που έπεσε στο κενό από μπαλκόνι

Σοκαρισμένη είναι η Γλυφάδα από το δυστύχημα που σημειώθηκε, όταν το 18 μηνών αγοράκι βρέθηκε στο κενό, από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η μητέρα πήγε για λίγο στο μπάνιο, ενώ ο πατέρας απουσίαζε από το σπίτι. Το μωρό διέφυγε της προσοχής, ενώ στο σπίτι βρισκόταν μόνο η μητέρα με τον 4χρονο γιο της οικογένειας.

Η γυναίκα ισχυρίστηκε πως το βρέφος κατάφερε να ανοίξει τη σίτα, να βγει στο μπαλκόνι, όπου άρχισε να κοιτάζει κάτω από το διαμέρισμα και έπεσε. Αμέσως έτρεξε το μεγαλύτερο παιδί να την ενημερώσει για την τραγωδία.

Η οικογένεια είχε τοποθετήσει καλαμωτή στα κάγκελα, αλλά υπήρχε ένα μικρό κενό από όπου έπεσε το μωρό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων στο MEGA,  το μοιραίο έγινε την ώρα που περνούσε από κάτω η προγιαγιά των παιδιών και είδε το μωρό να πέφτει στο κενό. «Ακούσαμε συναγερμούς και τέτοια αστυνομία, είπε κάποιος ότι έπεσε ένα παιδάκι από το μπαλκόνι», περιέγραψε γείτονας.

Συνελήφθη ο πατέρας και αφέθηκε ελεύθερος

Ο πατέρας του βρέφους προσήχθη στο ΑΤ Γλυφάδας, ενώ λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.

Έχει διαταχθεί συλλογή προανακριτικού υλικού για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το βρέφος βρέθηκε στο κενό.

Πηγή: skai.gr