Η Σάρον Στόουν διαγνώστηκε με καρκίνο – Ακύρωσε το ταξίδι της στην Αθήνα

 Η Σάρον Στόουν διαγνώστηκε με καρκίνο – Ακύρωσε το ταξίδι της στην Αθήνα

Η Σάρον Στόουν συγκλόνισε για ακόμη μία φορά καθώς διεγνώσθη με έναν «μεγάλο ινομυωματώδη όγκο». Η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ μοιράστηκε στα social media ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας ενώ η αρχική διάγνωση για το πρόβλημά της ήταν λανθασμένη, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε μια αχρείαστη χειρουργική επέμβαση.

Καθώς ο πόνος συνεχιζόταν και χρειάστηκε να κάνει δύο επισκληρίδιες ενέσεις ενώ επισκέφθηκε σε άλλον γιατρό, ο οποίος εντόπισε έναν μεγάλο ινομυωματώδη όγκο που πρέπει να αφαιρεθεί.

Ζητήστε δεύτερη άποψη

Η Σάρον Στόουν συμβούλευσε στη συνέχεια τις γυναίκες να παίρνουν πάντα μια δεύτερη ιατρική γνώμη.

«Αφορά κυρίως γυναίκες: Μην παρασύρεστε. Πάρτε μια δεύτερη γνώμη. Μπορεί να σώσει τη ζωή σας» έγραψε, προσθέτοντας: «Θα απέχω για 4-6 εβδομάδες μέχρι να αναρρώσω πλήρως. Σας ευχαριστώ που νοιάζεστε. Είναι όλα καλά».

Μάλιστα, αναγκάστηκε να ματαιώσει την προγραμματισμένη της επίσκεψη στην Ελλάδα για να παραβρεθεί στο συνέδριο Vogue Greece Change Makers – Fashion: The Road Ahead.

Δεύτερη φορά που διεγνώσθη με όγκο

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Σάρον Στόουν χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου. Πέρυσι αποκάλυψε πως το 2001 οι γιατροί χρειάστηκε να αφαιρέσουν καλοήθεις όγκους που ήταν «γιγαντιαίοι, μεγαλύτεροι από το στήθος μου».

Μετά την επέμβαση, μοιράστηκε ότι ένας πλαστικός χειρουργός της έβαλε μεγαλύτερα εμφυτεύματα στήθους χωρίς τη συγκατάθεσή της, όταν υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης του στήθους της.

Σχετικά Άρθρα