Η Κεραμέως απαντά στο δημοσίευμα της Δημοκρατίας για οφειλόμενα κοινόχρηστα 3.470 ευρώ

 Η Κεραμέως απαντά στο δημοσίευμα της Δημοκρατίας για οφειλόμενα κοινόχρηστα 3.470 ευρώ

Η εφημερίδα Δημοκρατία στο σημερινό πρωτοσέλιδο αναφέρει πώς η Υπ. Παιδείας Νίκη Κεραμέως οφείλει σε κοινόχρηστα 3.470 ευρώ γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της Υπουργού η οποία απάντησε με ανακοίνωση διαψεύδοντας το δημοσίευμα.

Η υπουργός Παιδείας σημειώνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ότι υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που έχουν απορρίψει τις αγωγές και έχουν δικαιώσει την ίδια και την οικογένεια της, η οποία καταβάλλει κανονικά τα κοινόχρηστα και ποσοστό των δαπανών θέρμανσης, όπως προβλέπεται.

Η Νίκη Κεραμέως σχολιάζοντας το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία», κάνει λόγο για «λάσπη στον ανεμιστήρα», προτρέποντας στην διόρθωση για το πώς παρουσιάζονται τα γεγονότα.

Η ανακοίνωση Κεραμέως

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Η εφημερίδα γνωρίζει και αποκρύπτει – ή αν δεν το γνωρίζει, τώρα οφείλει να το δημοσιεύσει – ότι το Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, με τις αποφάσεις 455/2019 και 174/2021, έχει απορρίψει τις εν λόγω αγωγές και έχει δικαιώσει την οικογένεια Κεραμέως, και ότι η οικογένεια καταβάλλει κανονικά τα κοινόχρηστα και ποσοστό των δαπανών θέρμανσης, όπως προβλέπεται. Και τούτο, παρά το γεγονός ότι το εν λόγω διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη δεν κατοικείται εδώ και 40 χρόνια.

Η γνωστή μέθοδος της λάσπης στον ανεμιστήρα, με άθλιες επιθέσεις που δεν έχουν σχέση με πραγματικά δεδομένα, δηλητηριάζει την πολιτική ζωή.

Αυτονοήτως θα ακολουθήσουν όλες οι νόμιμες ενέργειες κατά της εφημερίδας για την αποκατάσταση της αλήθειας».