Αντετοκούνμπο: “Η μητέρα μου έσκιζε τα σεντόνια και τα έκανε πάνες για τον μικρό μου αδερφό”

 Αντετοκούνμπο: “Η μητέρα μου έσκιζε τα σεντόνια και τα έκανε πάνες για τον μικρό μου αδερφό”

Μια συγκλονιστική συνέντευξη για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα όταν ήταν μικρός έδωσε σε δίκτυο της Αμερικής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

O star του ΝΒΑ βρέθηκε μαζί με τη σύζυγο και μητέρα των δυο παιδιών του στη φιλανθρωπική ενέργεια «Milwaukee Diaper Mission» και έκαναν δηλώσεις σχετικά με τις πάνες για τα μωρά, οι οποίες κατά τη γνώμη του θα έπρεπε να είναι φθηνές καθώς αποτελούν είδος πρώτης ανάγκης και θα έπρεπε να μπορούν να τις αγοράσουν όλοι.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε στα πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια του με αποτέλεσμα η μητέρα του, Βερόνικα, να μην είχε χρήματα να αγοράσει πάνες για τα αδέρφια του.

Όπως αποκάλυψε έσκιζε τα σεντόνια για να τα χρησιμοποιήσει γι’ αυτό το σκοπό. Άλλωστε σύμφωνα με έρευνες 1 στις 3 οικογένειες δυσκολεύονται να αγοράσουν πάνες για τα παιδιά τους.

«Οι πάνες θα έπρεπε να πωλούνται για ένα δολάριο, γιατί όλοι τις χρειάζονται. Μπορώ να το θυμηθώ αυτό. Υπάρχουν παιδιά εκεί έξω που έχουν ανάγκη. Υπάρχουν οικογένειες που δεν μπορούν να προσφέρουν τα απαραίτητα. Στη ζωή μου, με τους γονείς μου, με τον τρόπο που εγώ μεγάλωσα, μπορώ να το καταλάβω.

Δεν είχαμε καν πάνες. Η μητέρα μου έσκιζε τα σεντόνια και τα χρησιμοποιούσε σαν πάνες για τον μικρό μου αδερφό. Δεν είχαμε τα πιο μοδάτα ρούχα, αλλά μας γέμιζαν με αγάπη. Μεγαλώσαμε με αγάπη και καλοσύνη» εξομολογήθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Σχετικά Άρθρα