Ακόμη μια γυναίκα αναγνώρισε τον “βιαστή με το τατουάζ”

 Ακόμη μια γυναίκα αναγνώρισε τον “βιαστή με το τατουάζ”

Την εμπλοκή του και σε άλλες υποθέσεις με επιθέσεις σε γυναίκες εξετάζει η αστυνομία για τον 45χρονο βιαστή με το τατουάζ, του Παλαιού Φαλήρου.

Ήδη ελέγχεται το κατά πόσο είναι υπεύθυνος για τις τέσσερις ακόμη καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης που έχουν γίνει.

Μάλιστα η μία κοπέλα, φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να τον έχει αναγνωρίσει από τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των αστυνομικών υπαλλήλων Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη, ο οποίος μίλησε το πρωί της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ, αναμένεται η διάταξη για τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του κάτι που θα βοηθήσει τυχόν άλλα θύματα να τον αναγνωρίσουν και να απευθυνθούν στις Αρχές.

Σχετικά με τις διαδικασίες της έκδοσής του, καθώς βρέθηκε άμεσα από την Αλβανία στην Ελλάδα, όπως σημείωσε ο κ. Καλλιακμάνης «όταν υπάρχει κακουργηματική πράξη σε μία χώρα και ανάλογο σήμα στην Interpol τότε η χώρα στην οποία θα συλληφθεί πρέπει να τον εκδώσει».

Παραδέχτηκε τις πράξεις αλλά τις “έριξε” στις ουσίες

Ο 45χρονος παραδέχθηκε ότι βίασε μία κοπέλα στο Φάληρο και αποπειράθηκε να βιάσει ακόμη μία. Τις αποτρόπαιες πράξεις του μάλιστα «έριξε» στη χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ που είχε κάνει.

Ειδικότερα, ο δράστης περιέγραψε λεπτομερώς τις πράξεις του εναντίων των δύο γυναικών και προσπάθησε να ισχυριστεί πως «για όλα έφταιγε η χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN.

“Κατάλαβα ότι θα με πιάσουν και έφυγα

Όταν είδε τον εαυτό του σε βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας κατάλαβε ότι η αστυνομία θα τον συλλάβει και έφυγε για την Αλβανία, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

«Η κοκαΐνη και το αλκοόλ που είχα πάρει λίγο νωρίτερα, ευθύνονται για όσα έγιναν. Δεν είχα συναίσθηση των πράξεών μου, μετά τη χρήση ναρκωτικών. Ό,τι έκανα το έκανα όταν είδα τυχαία αυτές τις δύο γυναίκες στον δρόμο» είπε συγκεκριμένα στις Αρχές.

«Όταν είδα τον εαυτό μου στα βίντεο στην τηλεόραση κατάλαβα ότι θα με πιάσουν και έφυγα για την Αλβανία», συμπλήρωσε.

Σημειώνεται πως στην Αλβανία ο 45χρονος διώκεται για κλοπές, αυτή τη φορά όμως οι δύο αστυνομίες δεν έμειναν στο «γράμμα των συμφωνιών». Για αυτόν τον λόγο τον συνέλαβαν και τον παρέδωσαν στις ελληνικές Αρχές.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά Άρθρα