Στο “πράσινο” The Wave της PRODEA Investments τα νέα γραφεία της KPMG στην Ελλάδα

 Στο “πράσινο” The Wave της PRODEA Investments τα νέα γραφεία της KPMG στην Ελλάδα

Στην καρδιά της Αθήνας, με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές και κτηριακές υποδομές, αλλά και βιοκλιματικές προδιαγραφές LEED Gold, η KPMG στεγάζει τη νέα αναπτυξιακή της πορεία.

Σε σύναψη συμφωνίας έχουν προβεί οι KPMG στην Ελλάδα και PRODEA Investments για την εγκατάσταση των νέων γραφείων της KPMG στο βιοκλιματικό κτήριο The Wave, ιδιοκτησίας της PRODEA, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Συγγρού 44, στην Αθήνα.

Design και αειφορία στον πλέον μοντέρνο χώρο εργασίας

Πρόκειται για ένα κτήριο γραφείων επιφάνειας 5.500 τ.μ., το οποίο ανακαινίζεται πλήρως σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες τάσεις της αειφορίας και τεχνολογίας, Αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2022 και να πιστοποιηθεί για τα βιοκλιματικά χαρακτηριστικά του κατά LEED Gold, παρέχοντας τις βέλτιστες συνθήκες εργασίας και εξοικονόμησης ενέργειας. H νέα πρόσοψη του κτηρίου, σχεδιασμένη από την αρχιτεκτονική ομάδα της Tsolakis Architects, είναι εμπνευσμένη από την αέναη κινητικότητα της Λεωφόρου Συγγρού που μεταφράστηκε σε μια κίνηση κύματος και ταυτόχρονης σκίασης και έδωσε το όνομα του κτηρίου, «The Wave – το Κύμα.» 

Τοπόσημο για το επιχειρείν με θέα την εμβληματική Ακρόπολη 

Το κτήριο βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή του επιχειρηματικού κέντρου της Αθήνας, σε απόσταση αναπνοής από το Μουσείο της Ακρόπολης και τη Διονυσίου Αεροπαγίτου και εξυπηρετείται από δύο σταθμούς μετρό, τραμ και λοιπά μέσα μαζικής μεταφοράς.

Στο φυτεμένο δώμα, με την εξαιρετική θέα στην Ακρόπολη, τη θάλασσα και τον αστικό ιστό, θα δημιουργηθεί ένας μοναδικός χώρος για χρήση από το προσωπικό, αλλά και για εκδηλώσεις της εταιρείας. 

Ο κος Νίκολαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG στην Ελλάδα δήλωσε: «Τα νέα γραφεία σηματοδοτούν την «αλλαγή σελίδας» και την προσήλωση μας σε ένα μεγάλο στρατηγικό πλάνο για περαιτέρω ανάπτυξη προς όλες τις κατευθύνσεις. Το κέντρο της Αθήνας αποτελεί πια σημαντικό πόλο έλξης επενδυτών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με έντονο πολιτιστικό και ψυχαγωγικό γίγνεσθαι. Στο πλαίσιο αυτό, η KPMG στην Ελλάδα θα βρίσκεται στον παλμό των εξελίξεων και στην «καρδιά» του επιχειρηματικού άξονα που διαγράφει η Λεωφόρος Συγγρού. 

Παράλληλα, με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, οι νέοι μας χώροι αφουγκράζονται τόσο τις περιβαλλοντολογικές μας δεσμεύσεις για να ένα πιο βιώσιμο μέλλον, όσο και την παροχή μοντέρνων τεχνολογικών και κτιριακών υποδομών για το πιο σπουδαίο κεφάλαιο της KPMG: τους ανθρώπους μας.»     

Ο κος Αριστοτέλης Καρυτινός, Διευθύνων Σύμβουλος της PRODEA Investments, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την εταιρεία μας η μακροχρόνια συνεργασία που ξεκινάμε με την KPMG στο The Wave, ένα κτήριο εξαιρετικής ποιότητας και προβολής, που αναπτύσσεται με γνώμονα τις αρχές της βιωσιμότητας και ταυτίζεται απόλυτα με το κύρος και τις αρχές της KPMG. Η επιλογή από την KPMG ενός κτηρίου της PRODEA είναι η καλύτερη αναγνώριση της ποιότητας που προσφέρουμε αλλά και της συνέπειας και αφοσίωσης προς την εξυπηρέτηση των μισθωτών μας σε όλη τη διάρκεια της μισθωτικής μας σχέσης.».

Σχετικά Άρθρα