Πετράλωνα: “Τα αδέρφια μίλησαν για βιασμούς και άλλων παιδιών αλλά δεν έγινε έρευνα” – Στο Άγιο Όρος για 3 χρόνια ο 17χρονος

 Πετράλωνα: “Τα αδέρφια μίλησαν για βιασμούς και άλλων παιδιών αλλά δεν έγινε έρευνα” – Στο Άγιο Όρος για 3 χρόνια ο 17χρονος

Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον βιασμό δυο ανήλικων παιδιών στα Πετράλωνα από την δικηγόρο της 22χρονης σήμερα κοπέλας. Σύμφωνα με τα όσα είπε η δικηγόρος έχει γίνει καταγγελία από τα δυο αδέρφια πως και άλλα παιδιά είχε κακοποιηθεί, όμως δεν έγινε ποτέ κάποια σχετική έρευνα.

«Δεν θα μπορούσα να εξηγήσω λογικά, παρά μόνο ότι, υπάρχει ολιγωρία στις υποθέσεις. Θα πρέπει η Πολιτεία να κοιτάξει γιατί υπάρχουν καθυστερήσεις σε τέτοιες υποθέσεις», δήλωσε αρχικά στο κεντρικό δελτίου του ΑΝΤ1 η δικηγόρος της 22χρονης σήμερα που καταγγέλλει ότι, η ίδια και τα δύο μικρότερα αδέλφια της βιάζονταν από τον πατέρα τους και άλλους άνδρες υπό την «προστασία» της μητέρας τους, στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με την δικηγόρο Δήμητρα Πλαστήρα «μετά την καταγγελία σε βάρος του πατέρα, έγινε καταγγελία στην Εισαγγελία Ανηλίκων, η οποία διέταξε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, η οποία απέδειξε ότι, το 17χρονο σήμερα παιδί δεν έχει κάποιο πρόβλημα και το Σεπτέμβριο του 2018, τους κάλεσαν να καταθέσουν τα θύματα και οι γονείς. Έγινε η καταγγελία το 2017 και τους κάλεσαν από τη ΓΑΔΑ το 2018».

Ακόμη αποκάλυψε πως το ένα θέμα είναι ο χρόνος αλλά το άλλο «το κατά πόσο έχει διερευνηθεί η καταγγελία, γιατί ουδέποτε έγινε έρευνα στα σπίτια των καταγγελλόμενων ότι και τα παιδιά είχαν καταγγείλει ότι, τους βιντεοσκοπούσαν την ώρα της κακοποίησης, ότι κακοποιούνταν κι άλλα παιδιά, που τα είχαν δει με τα μάτια τους και ότι υπήρχαν φωτογραφίες στα σπίτια τους».

Μέχρι τώρα έχουν ταυτοποιηθεί 17 άτομα, μεταξύ των οποίων συνάδελφοι και συγγενείς του πατέρα, ότι κακοποίησαν τα παιδιά. Μάλιστα, η 22χρονη σήμερα κόρη έχει ζητήσει την επιμέλεια του 11χρονου αδελφού της και την αφαίρεση από τους γονείς της.

Στο Άγιο Όρος για 3 χρόνια ο 17χρονος

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή Live News, καθοριστικός είναι ο ρόλος του συγγραφέα στον οποίο απευθύνθηκε το 17χρονο σήμερα αγόρι και εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που βίωνε στα χέρια του πατέρα του.

Μάλιστα, ο συγγραφέας, όπως έχει γίνει γνωστό, συνέβαλε σημαντικά στη φυγή του 17χρονου στο Άγιο Όρος, όπου διέμενε για τρία χρόνια μέχρι το 2020, όταν και επέστρεψε για τα διαδικαστικά της υπόθεσης.

Σχετικά Άρθρα