Πετράλωνα: Νέα υπόθεση παιδοβιασμών που σοκάρει- Ο πατέρας έκανε πάρτι και βίαζε, με συγγενείς, τα παιδιά εν γνώσει της μάνας

 Πετράλωνα: Νέα υπόθεση παιδοβιασμών που σοκάρει- Ο πατέρας έκανε πάρτι και βίαζε, με συγγενείς, τα παιδιά εν γνώσει της μάνας

Συγκλονίζει η νέα υπόθεση βιασμού τριών ανήλικων αδερφών από τον πατέρα τους, και άτομα του περιβάλλοντός του, στα Πετράλωνα . Οι καταγγελίες έγιναν το 2017 από το αγόρι στην εισαγγελία ανήλικων, με τα παιδιά να εμπιστεύονται τα όσα υπέστησαν σε αυτόν που τους έκανε ιδιαίτερα μαθήματα.

Η δικηγόρος της ενήλικης σήμερα κοπέλας, Δήμητρα Πλαστήρα μίλησε για όσα έχουν συμβεί.

  • «Δυστυχώς η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία. Είναι τρία παιδιά που έχουν κακοποιηθεί», είπε διευκρινίζοντας ότι εκτός από την 22χρονη και τον 17χρονο, που έκαναν την καταγγελία, υπάρχει και μια μικρότερη αδερφή.

Η κ. Πλαστήρα αποκάλυψε ότι σύμφωνα με την καταγγελία, τα παιδιά κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον πατέρα και «σωρεία ανθρώπων από το περιβάλλον του πατέρα. Είναι φρικτό. Οργάνωνε πάρτι όπου συνέβαιναν τα γεγονότα. Μητέρα υπήρχε στο σπίτι αλλά καταγγέλλουν ότι όλα γίνονταν εν γνώσει της» ανέφερε η δικηγόρος.

«Είναι οικογένεια της διπλανής πόρτας, δεν έχει κανένα άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό» πρόσθεσε. Σύμφωνα με την κ. Πλαστήρας ένας από τους βιαστές είναι και θείος τους.