“Ώρα Ευθύνης” για τις υποκλοπές- Στο “Γκαίτε” στις 7 Νοεμβρίου

 “Ώρα Ευθύνης” για τις υποκλοπές- Στο “Γκαίτε” στις 7 Νοεμβρίου

Την προσεχή Δευτέρα 7 Νοεμβρίου η “Ώρα Ευθύνης” πραγματοποιεί εκδήλωση στο Ινστιτούτο Γκαίτε με θέμα τις παρακολουθήσεις και αυτό που ο Βασίλης Λαμπρόπουλος (Βήμα, Νέα) περιέγραψε ως “ύποπτο κέντρο”. Η πρωτοβουλία έχει ενδιαφέρον καθώς πραγματοποιείται στον απόηχο των νέων αποκαλύψεων των δύο εφημερίδων και του InsideStory, της επίσκεψης PEGA (Ευρωκοινοβούλιο) στην Αθήνα, αλλά και της ερώτησης του Αλέξη Τσίπρα στον Κυριάκο Μητσοτάκη που συνδέει, για πρώτη φορά, το μεγάλο σκάνδαλο με την πορεία προς τις εκλογές.

Υπονοώντας, δηλαδή, πως με ενεργό το σύστημα του Predator στην Ελλάδα και την συνέχιση της δράσης του συγκεκριμένου “κέντρου” δημιουργείται ευλόγως ανησυχία για την ασφάλεια της εκλογικής διαδικασίας.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι δημοσιογράφοι που πρωταγωνίστησαν στις αποκαλύψεις (Τάσος Τέλλογλου, Θανάσης Κουκάκης) και ξένοι ανταποκριτές μεγάλων μέσων ενημέρωσης, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου του ΕΚΠΑ Γιώργος Σωτηρέλης. Εισηγήσεις θα κάνουν οι καθηγητές Κ. Παπαϊωάννου, Δ. Χριστόπουλος κ.ά.

Σχετικά Άρθρα