Ο ΡΕΒΑΜΠ κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Grand Prix 28ης Οκτωβρίου

 Ο ΡΕΒΑΜΠ κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Grand Prix 28ης Οκτωβρίου

Εύκολη επικράτηση για τον ΡΕΒΑΜΠ (USA) στο Grand Prix 28ης Οκτωβρίου

Οι 79 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 371 ευρώ.

Το Grand Prix 28ης Οκτωβρίου, που διεξήχθη στην απόσταση των 2.100 μέτρων, πρωταγωνίστησε στο χθεσινό ιπποδρομικό πρόγραμμα. Ο ΡΕΒΑΜΠ (USA) για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επικράτησε των αντιπάλων του και κατέκτησε μια ακόμη Κύρια Ιπποδρομία. Συνιδιοκτήτες του 6ετή καθαρόαιμου είναι οι Χρήστος Αργυρόπουλος και Γιώργος Μαλαδάκης. Ο ίππος προπονείται από τον Χρήστο Θεοδωράκη ενώ στη χθεσινή του νίκη τον οδήγησε ο αναβάτης Μάριος Χριστοφής.

Εντυπωσιακή η ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ (IRE) σημείωσε την 8η της νίκη

Στην 5η ιπποδρομία η 6ετης ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ (IRE) πραγματοποίησε δυνατό φίνις και προσπέρασε τις αντιπάλους της στα τελευταία 200 μέτρα της κούρσας. Η εκπρόσωπος του Δημοσθένη Τσάγκα προπονείται από τον Χρήστο Σταύρου και η χθεσινή της νίκη ήρθε με χρόνο 01:19:31 στα 1.300 μέτρα με αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη.

Δείτε το βίντεο από την 1η ιπποδρομία

Για τον Παναγιώτη Δημητσάνη ήταν 2η νίκη στη χθεσινή συγκέντρωση καθώς είχε προηγηθεί η επικράτηση του με τον ΡΑΝΙΝΓΚ ΜΠΑΚ (IRE) στην 3η ιπποδρομία. Δύο νίκες σημείωσε και ο Μάριος Χριστοφής ενώ από μία νίκη σημείωσαν ο Νίκος Μιχαηλίδης και ο Κωνσταντίνος Καποδίστριας.

Από πλευράς προπονητών Χρήστος Θεοδωράκης και Χάρης Χαραλάμπους πέτυχαν από δύο νίκες ενώ από μία κούρσα κέρδισαν οι Σταύρος Αγγελόπουλος και Χρήστος Σταύρου.

ΓΙΟΥΡΟ ΝΟ ΜΟΡ (IRE) και Παναγιώτης Δημητσάνης

Σχετικά Άρθρα