Μπραχάμι: Πέντε συλλήψεις ανηλίκων για επίθεση σε 15χρονη

 Μπραχάμι: Πέντε συλλήψεις ανηλίκων για επίθεση σε 15χρονη

Στη σύλληψη πέντε ανήλικων για επίθεση με χρήση σωματικής βίας σε βάρος μιας 15χρονης στο Μπραχάμι προχώρησε η Αστυνομία.

Όπως ενημέρωσε η ΕΛ.ΑΣ., η σύλληψη των πέντε νεαρών έγινε στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες του Σαββάτου (29/10), στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. 

Οι συλληφθέντες, όλοι τους ελληνικής υπηκοότητας, κατηγορούνται για επίθεση με χρήση σωματικής βίας σε βάρος 15χρονης, ενώ αναζητούνται οι συνεργοί τους.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 28ης Οκτωβρίου (Παρασκευή) στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, ομάδα ατόμων συμπεριλαμβανομένων των ανωτέρω κατηγορούμενων, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 15χρονη ημεδαπή και τον 19χρονο αδερφός της, ο οποίος επενέβη για να τη βοηθήσει.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της επίθεσης ένας από τους κατηγορουμένους αφαίρεσε από τον 19χρονο το ρολόι του. Στη συνέχεια οι κατηγορούμενοι διέφυγαν πεζοί ενώ οι παθόντες διακομίσθηκαν με σταθμό ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο.

Το απόγευμα της 29ης Οκτωβρίου, μετά από αναζητήσεις, εντοπίσθηκαν οι πέντε ανήλικοι και οδηγηθήκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου, όπου και συνελήφθησαν. Επιπρόσθετα δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σχετικά Άρθρα