Κολωνός: Τουλάχιστον άλλους τρεις βιαστές αναγνώρισε η 12χρονη

 Κολωνός: Τουλάχιστον άλλους τρεις βιαστές αναγνώρισε η 12χρονη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια, μετά τη νέα κατάθεση του θύματος. Το 12χρονο παιδί βρέθηκε για τέταρτη φορά ενώπιον των αστυνομικών του Προστασίας Ανηλίκων που ερευνούν την υπόθεση, προκειμένου να προσπαθήσει να αναγνωρίσει κάποια από τα άτομα που προχώρησαν στο βιασμό της, πληρώνοντας τον Ηλία Μίχο.

Η 12χρονη φέρεται να αναγνώρισε τρία ή τέσσερα άτομα που είχαν συναντηθεί μαζί της στα Σεπόλια, μέσα από τις περίπου 10 φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, μεταξύ των προσώπων που αναγνώρισε η 12χρονη δεν είναι ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση. Μετά την αναγνώριση των προσώπων που είχαν βρεθεί μαζί της από την 12χρονη, οι αστυνομικοί θα απευθυνθούν στη δικαιοσύνη, προκειμένου να εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έχουν στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία των συγκεκριμένων προσώπων, με τις συλλήψεις να γίνονται ενδεχομένως και τις επόμενες ώρες και να ολοκληρώνονται μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.

  • Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι άλλα δύο άτομα προσήλθαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ. Πρόκειται για δύο ημεδαπούς ηλικίας 50 και 34 ετών αντίστοιχα, που ανέφεραν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με άτομο που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη. Οι δύο άνδρες εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Μέχρι τώρα έχουν προφυλακιστεί για την υπόθεση έξι άτομα, μεταξύ των οποίων και η 37χρονη μητέρα του κοριτσιού. Οι αρχές πάντως φέρονται να έχουν εντοπίσει τα ίχνη 213 ατόμων που ήρθαν σε επαφή με το κορίτσι μέσω των διαφόρων προφίλ που διατηρούσε για λογαριασμό της ο Μίχος στην εφαρμογή Blindchat.

Τις τελευταίες ώρες σχετικά με την υπόθεση το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. έκανε γνωστό πως διέγραψε στέλεχός του στη Ρόδο, που ήρθε σε επαφή με το κορίτσι, ενώ το ίδιο έπραξε και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πριν από λίγες ημέρες.

Σχετικά Άρθρα