Η ομολογία του 45χρονου βιαστή του Παλαιού Φαλήρου – “Φταίνε η κοκαΐνη και το αλκοόλ”

 Η ομολογία του 45χρονου βιαστή του Παλαιού Φαλήρου – “Φταίνε η κοκαΐνη και το αλκοόλ”

Στις ελληνικές αρχές παραδόθηκε σήμερα ο 45χρονος «βιαστής με τα τατουάζ» του Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος είχε καταφύγει στην Αλβανία. Σύμφωνα με το ΟPEN, ο 45χρονος παραδέχτηκε τα πάντα για τη δράση του και πως πράγματι βίασε την 35χρονη στο Παλαιό Φάληρο ενώ λίγο πριν αποπειράθηκε να βιάσει μία 24χρονη κοπέλα στην ίδια περιοχή.

Μάλιστα ο 45χρονος περιέγραψε στις αρχές τον τρόπο με τον οποίο προχώρησε στο βιασμό και πως έκανε την απόπειρα, ισχυριζόμενος πως για όλα φταίει το γεγονός ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και είχε κατανάλωση αλκοόλ, πριν από τα περιστατικά.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η κοκαΐνη και το αλκοόλ που είχα πάρει λίγο νωρίτερα ευθύνονται για όσα έκανα. Δεν είχα συναίσθηση των πράξεών μου μετά τη χρήση ναρκωτικών. Ό,τι έκανα, το έκανα τυχαία όταν είδα τις δύο γυναίκες στον δρόμο».

«Όταν είδα τον εαυτό μου σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας κατάλαβα ότι θα με συλλάβουν και έφυγα για την Αλβανία», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας για να απολογηθεί. Έλαβε προθεσμία και την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου θα περάσει και πάλι το ανακριτικό κατώφλι, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό, απόπειρα βιασμού και αρπαγή.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στην ανακρίτρια χωρίς δικηγόρο, ενώ φορούσε αλεξίσφαιρο γιλέκο και φούτερ με κουκούλα που κάλυπτε το κεφάλι του. Μάλιστα στο αριστερό του χέρι διακρινόταν το δίγραμμο τατουάζ.

Σχετικά Άρθρα