Ένταση στον Κορυδαλλό με τη μητέρα της 12χρονης – Τι λένε οι σωφρονιστικοί

 Ένταση στον Κορυδαλλό με τη μητέρα της 12χρονης – Τι λένε οι σωφρονιστικοί

Η εκπομπή Super Katerina μετέδωσε ότι χθες (31/10) προαυλίστηκε για πρώτη φορά η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια, η οποία έχει προφυλακιστεί κατηγορούμενη για διακεκριμένη μαστροπεία.

Μάλιστα, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, η μάνα προαυλίστηκε την ίδια ώρα που προαυλιζόταν και η Ρούλα Πισπιρίγκου και άκουγε τις φωνές των συγκρατούμενών της.

Ωστόσο, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων Ελλάδας, Κωνσταντίνος Βαρσάμης διέψευσε την πληροφορία της εκπομπής, λέγοντας ότι τόσο η 37χρονη, όσο και η Πισπιρίγκου, ενώ έχουν το δικαίωμα να προαυλιστούν, δεν το έχουν κάνει ποτέ.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής ανέφερε πως στη θέα της 37χρονης, η οποία προαυλίζεται μόνη της, οι συγκρατούμενές της στις φυλακές Κορυδαλλού φώναζαν στην 37χρονη «τι έκανες στο παιδί σου μωρή…» βρίζοντάς την σκαιότατα κι απειλώντας την.

«Μιλώντας με τους συναδέλφους μου στις φυλακές του Κορυδαλλού, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι καμία δεν προαυλίστηκε. Δεν το έχουν κάνει ποτέ» είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή ο κ. Βαρσάμης.