Δεν λέει κουβέντα ο βιαστής με το τατουάζ – Το δρομολόγιο διαφυγής του

 Δεν λέει κουβέντα ο βιαστής με το τατουάζ – Το δρομολόγιο διαφυγής του

Ο “βιαστής με το τατουάζ” συνελήφθη από τις αλβανικές αρχές και σήμερα τα ξημερώματα παραδόθηκε στα χέρια των Ελλήνων αστυνομικών στην Κακαβιά. Ο 45χρονος Αλβανός, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, βρίσκεται μόνος του σε κελί στη ΓΑΔΑ και δεν έχει πει τίποτε στους αστυνομικούς παρά μόνο ότι θα μιλήσει στον εισαγγελέα.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες εντοπίστηκε στον Αυλώνα, όπου έμενε σε ένα κατάλυμα μόνος του και όχι σε κάποιο συγγενικό του πρόσωπο.

«Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο» αναφέρει ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συμπλήρωσε ότι ο δράστης θα οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του.

Το δρομολόγιο διαφυγής στην Αλβανία

Σύμφωνα με πληροφορίες ο «βιαστής με το τατουάζ» στις 27 Οκτωβρίου, στη 01.00 φαίνεται πως πέρασε με το αυτοκίνητο του από τα σύνορα στην Κακαβιά. Μία μέρα μετά, στις 28 Οκτωβρίου φέρεται να έκανε την εμφάνισή του στον Αυλώνα. Στην συγκεκριμένη περιοχή, όπως έγινε γνωστό, έχει συγγενείς.

Στις 29 Οκτωβρίου χάθηκαν τα ίχνη του, καθώς έκλεισε τα κινητά του τηλέφωνα του ενώ σταμάτησε να χρησιμοποιεί τα social media. Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως μάλλον κρύβεται σε σπίτι στα Τίρανα ή έχει διαφύγει σε ορεινή περιοχή. Να σημειωθεί ότι δεν έχει απασχολήσει για κάποιο αδίκημα τις Αρχές στην Αλβανία, όπως άλλωστε και στην Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα