Το Twitter θα χρεώνει 20 δολάρια τον μήνα για premium συνδρομή

 Το Twitter θα χρεώνει 20 δολάρια τον μήνα για premium συνδρομή

Το Twitter θα χρεώνει 20 δολάρια το μήνα, ώστε να μπορούν οι χρήστες να διατηρούν τα μπλε σημάδια verification, ως μέρος μιας premium υπηρεσίας, στη νέα εποχή υπό τον Έλον Μασκ.

«Η όλη διαδικασία επαλήθευσης ανανεώνεται αυτή τη στιγμή», έγραψε στο Twitter ο Μασκ, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της πλατφόρμας κοινωνικών μέσων την Παρασκευή.

Η μεγάλη αύξηση της τιμής φέρεται να είναι μία από τις ανανεώσεις, ανέφερε το The Verge. Η εταιρεία σχεδιάζει να αυξήσει την προαιρετική premium συνδρομή που χρεώνεται 4,99 $ το μήνα, και να την ονομάσει Twitter Blue που θα ανέρχεται στα 19,99 $ τον μήνα. Ωστόσο, αυτή η τιμή μπορεί να αλλάξει, ανέφερε το πρακτορείο, επικαλούμενο εσωτερική αλληλογραφία και άτομα που γνωρίζουν το θέμα.

Το Twitter θα προσθέσει περισσότερες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της επαλήθευσης, για να φέρει τη συνδρομή του στο ίδιο επίπεδο με την αύξηση του κόστους.

Ο δισεκατομμυριούχος σχεδιάζει να κάνει τους επαληθευμένους χρήστες να πληρώνουν για να διατηρήσουν την κατάστασή τους. Οι υπάρχοντες επαληθευμένοι χρήστες έχουν 90 ημέρες για να εγγραφούν στο νέο Twitter Blue μετά την κυκλοφορία του, διαφορετικά θα χάσουν τα σημάδια επιλογής τους, σύμφωνα με το The Verge.

Το τρέχον Twitter Blue κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα χρόνο και προσφέρει στους συνδρομητές έναν τρόπο προβολής άρθρων χωρίς διαφημίσεις από ορισμένους εκδότες, καθώς και πρόσθετες ρυθμίσεις προσαρμογής.

Ο Μασκ έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να αυξήσει τους αριθμούς συνδρομών για να αντιπροσωπεύει το ήμισυ των εσόδων του Twitter, καθώς και την προθυμία του να αναθεωρήσει τη διαδικασία επαλήθευσης της πλατφόρμας, μήνες πριν από την εξαγορά της εταιρείας προς 44 δισεκατομμύρια δολάρια την Πέμπτη.

Πηγή: enikos.gr

Σχετικά Άρθρα