Νέα στοιχεία για την διάρρηξη στο σπίτι της Πελόζι – Ήθελε να την κρατήσει όμηρο και να της σπάσει τα πόδια

 Νέα στοιχεία για την διάρρηξη στο σπίτι της Πελόζι – Ήθελε να την κρατήσει όμηρο και να της σπάσει τα πόδια

Νέα στοιχεία έδωσε στο φως της δημοσιότητας το FBI σχετικά με την επίθεση στο σπίτι της Νάνσι Πελόζι, όπου ο σύζυγός της χτυπήθηκε από τον 42χρονο David DePape με σφυρί.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο δράστης είχε σχεδιάσει την εισβολή στο σπίτι της Πελόζι, με σκοπό να την «κρατήσει όμηρο και να της σπάσει τα γόνατα» σε περίπτωση που του «έλεγε ψέματα».

Ο DePape εισέβαλε στο σπίτι του ζευγαριού στο Σαν Φρανσίσκο και φέρεται να φώναζε «πού είναι η Νάνσι;». Η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, βρισκόταν στην Ουάσινγκτον όταν ο διαρρήκτης εισέβαλε στο σπίτι της και επέστρεψε στο Σαν Φρανσίσκο για να είναι κοντά στον σύζυγό της.

Ο DePape ο οποίος είναι υπό κράτηση, βρίσκεται αντιμέτωπος μεταξύ άλλων με τις κατηγορίες της επίθεσης και της απόπειρα απαγωγής.

Ο Πολ Πελόζι, ο οποίος ήταν μόνος στο σπίτι όταν εισέβαλε ο DePape, κάλεσε την αστυνομία που έφτασε λίγα λεπτά αργότερα για να βρει τον 82χρονο και τον DePape, 42, να παλεύουν με ένα σφυρί, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο Πολ Πελόζι παραμένει νοσηλευόμενος στη μονάδα εντατικής θεραπείας έχοντας στο πλευρό του μέλη της οικογένειάς του.

Σχετικά Άρθρα