Λουτράκι: Ουκρανή, μητέρα τριών παιδιών, κρεμάστηκε στην τουαλέτα του διαμερίσματός της

 Λουτράκι: Ουκρανή, μητέρα τριών παιδιών, κρεμάστηκε στην τουαλέτα του διαμερίσματός της

Αντιμέτωπος με ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκε άντρας με καταγωγή από την Ουκρανία, καθώς εντόπισε την – επίσης Ουκρανή – σύζυγό του νεκρή στην τουαλέτα του διαμερίσματός τους, στο Σχίνο Κορινθίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστότοπου loutraki365.gr, η 40χρονη γυναίκα, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, φέρεται να κρεμάστηκε με αυτοσχέδια θηλιά, με σχοινί που είχε δέσει στο πόμολο της πόρτας της τουαλέτας, την ώρα που ο σύζυγός της ήταν στο μπαλκόνι, μιλώντας στο τηλέφωνο. Όταν η ώρα άρχισε να περνάει και να μην εμφανίζεται, εκείνος τής φώναξε για να δει αν όλα είναι καλά, ωστόσο δεν πήρε καμία απάντηση.

Τότε πήγε να την αναζητήσει στην τουαλέτα. Ωστόσο, όταν συνειδητοποίησε πως δυσκολευόταν να ανοίξει την πόρτα, άρχισε να καταλαβαίνει πως κάτι κακό είχε συμβεί. Όταν τελικά τα κατάφερε, ήρθε αντιμέτωπος με το άψυχο σώμα της 40χρονης, η οποία ήταν πεσμένη ακριβώς πίσω από την πόρτα. Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο, με τους νοσηλευτές να διαπιστώνουν πως η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, είχε εγκατασταθεί στην περιοχή πριν από τρεις μήνες, εγκαταλείποντας την πατρίδα τους λόγω του πολέμου, και, σύμφωνα με μαρτυρίες από γείτονες, είχε προηγηθεί καυγάς ανάμεσα τους. Με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία, έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία.

Σχετικά Άρθρα