Κρήτη:” Με περιγράφετε στα Mέσα λες και είμαι το τέρας του Λοχ Νες” λέει η 38χρονη από τη φυλακή

 Κρήτη:” Με περιγράφετε στα Mέσα λες και είμαι το τέρας του Λοχ Νες”  λέει η 38χρονη από τη φυλακή

H 38χρονη που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγο της, μίλησε για το περιστατικό μέσα από τις φυλακές και υποστήριξε ότι βρίσκονταν σε «αυτοάμυνα», ενώ χαρακτήρισε ως «τέρατα» όσα ακούγονται, ιδιαίτερα για το πρόσωπο της.

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που επιτρέπω να παίζει η φωνή μου στα Μέσα. Οποιοσδήποτε άλλος παίζει τη φωνή μου, θα μηνυθεί. Είναι η πρώτη φορά που επιλέγω να ακουστεί η φωνή μου και δεν επιλέγω τυχαία. Δεν θα κάνουμε εδώ το δικαστήριο», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Tlive».

Παράλληλα, δήλωσε πως «είμαι συντετριμμένη για όλο αυτό κι εύχομαι η πορεία της υγείας αυτού του ανθρώπου να εξελιχθεί και να πάνε όλα καλά. Λυπάμαι βαθιά, ακούγονται τέρατα, πράγματα που δεν ισχύουν και θα πρέπει να ενημερώσω ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ένας σκληρός κακοποιός που δεν έχει διστάσει να ανοίξει πυρ σε ένα κλαμπ γεμάτο από κόσμο εναντίον αστυνομικών».

«Πραγματικά, κινδύνευε η ζωή μου»

Μεταξύ άλλων, η 38χρονη είπε για την επίθεση με το καυστικό υγρό, πως «ζούσα υπό το καθεστώς του φόβου, των απειλών, έχω περάσει πάρα πολλά κι όπως θα αποδειχθεί στο δικαστήριο, ήμουν σε απόλυτη άμυνα. Το λάθος μου ήταν αυτή η επιλογή, αλλά έχω αποδείξει ότι επιλέγω λάθος συντρόφους, όπως πολύ καλά γνωρίζεις», επαναλαμβάνοντας ότι «δεν είχα καμία πρόθεση να σκοτώσω τον άνθρωπο. Με περιγράφετε στα Mέσα λες και είμαι το τέρας του Λοχ Νες».

Επίσης, είπε ότι «προφανώς δεν δικαιολογείται η πράξη μου με λογική. Φυσικά ένας άνθρωπος δεν πρέπει να λειτουργεί κατ’ αυτόν τον τρόπο. Έπρεπε να έχω πάει στην Αστυνομία. Έπρεπε να έχω κάνει διαφορετικούς χειρισμούς. Όμως τη συγκεκριμένη στιγμή η οποιαδήποτε γυναίκα, αν έβλεπε αυτό που ζούσα εγώ, θα συμπεριφερόταν με τον ίδιο τρόπο».

«Πραγματικά, κινδύνευε η ζωή μου. Έχω εξηγήσει στη Δικαιοσύνη για ποιον λόγο πήγα σε αυτό το ξενοδοχείο. Εμένα λένε χειριστική, αλλά δεν έχετε ιδέα πόσο χειριστικός είναι αυτός ο άνθρωπος και με πόσους τρόπους μπορεί να σου επιβληθεί» δήλωσε στη συνέχεια η 38χρονη που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον πρώην σύζυγό της.

Σχετικά Άρθρα