Κολωνός: Οι διάλογοι του πρώην μέλους του ΣΥΡΙΖΑ με το προφίλ της 12χρονης – Τι υποστηρίζει ο ίδιος

 Κολωνός: Οι διάλογοι του πρώην μέλους του ΣΥΡΙΖΑ με το προφίλ της 12χρονης – Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Αποκαλύφθηκαν τα πρώτα μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξαν το πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ με το προφίλ της 12χρονης στο Blindchat.

Ο 54χρονος που στο παρελθόν είχε θέσει και υποψηφιότητα για την κεντρική επιτροπή ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εκλεγεί, σύμφωνα με το Star, συνομίλησε με το προφίλ στην εφαρμογή γνωριμιών, στις 17 Ιουλίου για 14 λεπτά από τις 8 και ένα πρώτα λεπτά έως τις 8 και τέταρτο.

viasmos-kolonos

Ακολουθεί ο διάλογος του με το προφίλ της 12χρονης

Προφίλ Blindchat: Γεια τι κάνεις;

Πρώην μέλος ΣΥΡΙΖΑ: Γεια από Αθήνα… 49. Καλά είμαι εσύ;

ΠροφίλBlindchat: Καλά εδώ, παρτάκι. Έχω γενέθλια.

Πρώην μέλος ΣΥΡΙΖΑ: Α, πολύχρονη.

Προφίλ Blindchat: Ευχαριστώ.

Πρώην μέλος ΣΥΡΙΖΑ: Από Αθήνα είσαι; Εμένα με λένε…

ΠροφίλBlindchat: Εμένα… Θες να βρεθούμε τώρα;

Πρώην μέλος ΣΥΡΙΖΑ: Σε ποιο σημείο λες;

Προφίλ Blindchat: Στα Σεπόλια στον σταθμό σε αμάξι. Θα μου δώσεις και ένα δωράκι για τα γενέθλια μου.

Πρώην μέλος ΣΥΡΙΖΑ: Μμμ. Για πες πόσο;

Προφίλ Blindchat: 70 Ευρώ. Έχεις viber να μιλήσουμε εκεί; Πες μου το τηλέφωνο σου;

Πρώην μέλος ΣΥΡΙΖΑ: Να σου το πω μέσα στο αμάξι. Όμως πού;

Προφίλ Blindchat: Ξέρω εγώ. Το τηλέφωνο μου είναι 69….. Στείλε μου στο viber. Άντε, να βρεθούμε.

Τι υποστηρίζει το πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ για τις συνομιλίες με τη 12χρονη

Από την πλευρά του, ο 54χρονος ισχυρίζεται ότι η συγκεκριμένη σελίδα γνωριμιών είναι για άτομα που θεωρητικά είναι πάνω από 20 ετών. «Εάν δεν πει κάποιος την ηλικία του, πώς μπορώ εγώ να ξέρω ότι μιλάω με κάποια που είναι ανήλικη;», ισχυρίστηκε μιλώντας στον Alpha. «Σε αυτή την εφαρμογή υπάρχουν πολλά πλαστά προφίλ και γίνονται πολλές φάρσες. Δεν μπορώ να θυμηθώ να έχω κάνει κάποιον τέτοιο διάλογο. Δεν έχω πάει σε κανένα ραντεβού. Αυτό είναι σίγουροΕπιφυλάσσομαι παντός νόμιμού δικαιώματος μου. Θα υπερασπιστώ το όνομα μου, εάν κάτι ξεφύγει από τα όρια», υποστήριξε το πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τώρα πρόσφατα μπορεί τον μήνα Μάιο ή Ιούνιο του 2022 να είχα κάνει και πάλι εγγραφή. Συνομίλησα 2-3 φορές με διαφορετικά άτομα και δε μου δήλωσαν την ηλικία τους. Μου πρότειναν συνεύρεση με λεφτά, χωρίς εγώ να αποδεχθώ κάτι τέτοιο. Έχει τύχει σε στιγμιαία επαφή εντός συνομιλίας να κοινοποιήσω τον αριθμό του κινητού μου τηλέφωνο. Επίσης, έχει τύχει να συνεχίσω την συνομιλία με κάποια επαφή που έχω γνωρίσει από την εφαρμογή viber. Την πρόσβαση στην εφαρμογή την έκανα από το κινητό μου τηλέφωνο. Δεν έχω βγει ποτέ κάποιο ραντεβού με επαφή από την εφαρμογή επί πληρωμή», απάντησε το πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται ότι μετά τη 14λεπτη επικοινωνία, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώην μέλος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε μέσω τις ίδια εφαρμογής το τηλέφωνο που του είχε δώσει το πρόσωπο που διαχειριζόταν το προφίλ, σε τρία άλλα άτομα. Στις 21.15 πρώτη φόρα και άλλες δύο φόρες σε διαφορετικά άτομα στις 21.19.