Ηλιόπουλος: “Στην υπόθεση Πάτση ο κ. Οικονόμου ξεπέρασε τον εαυτό του στο ψέμα”

 Ηλιόπουλος: “Στην υπόθεση Πάτση ο κ. Οικονόμου ξεπέρασε τον εαυτό του στο ψέμα”

Σκληρή απάντηση στον Γιάννη Οικονόμου για τα όσα είπε για τους πλειστηριασμούς και την πρώτη κατοικία δίνει ο Νάσος Ηλιόπουλος. «Αφού αποδεδειγμένα έχει δείξει πως έχει πάρει διαζύγιο με τη λέξη “ευαισθησία“, τουλάχιστον ας κάνει μια προσπάθεια να γνωριστεί με τη λέξη “ντροπή” τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ειδικότερα, ο Νάσος Ηλιόπουλος επισημαίνει πως «ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σήμερα ξεπέρασε τον εαυτό του στο ψέμα και τη διαστρέβλωση.

Όπως ήταν αναμενόμενο απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε απάντηση στο γιατί το πατενταρισμένο “κοράκι”, που ταυτόχρονα ήταν και μεγαλομπαταχτσής, ο κ. Πάτσης δηλαδή, επιβραβεύτηκε με βουλευτική έδρα, ενώ όλοι γνώριζαν τη δράση του. Και λέμε αναμενόμενο γιατί η επιβράβευση των “γαλάζιων ακρίδων” είναι άγραφος νόμος στο σύστημα Μητσοτάκη. Όπως ακριβώς έγινε με τη βασίλισσα των “ακρίδων” κα Πιτσίκα, που βρέθηκε να μοιράζει τίτλους και χρήμα στο πρωθυπουργικό γραφείο».

«Αντί, λοιπόν, να δώσει απαντήσεις για τον κ. Πάτση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε το θράσος να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στρεψοδικώντας, όταν ξέρει πολύ καλά ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η λαϊκή πρώτη κατοικία ήταν απολύτως προστατευμένη. Μέχρι που ήρθε ο κ. Μητσοτάκης και άρχισε να ξεπουλά τα σπίτια των αδύναμων και της μεσαίας τάξης.

Ας μην ξεχνάμε το πρόσφατο παράδειγμα γνωστής δημοσιογράφου που οι κοινωνικές αντιδράσεις της έσωσαν το σπίτι ή την πρόσφατη ανακοίνωση συνδικαλιστικών φορέων, όπως της ΕΣΗΕΑ, που επισήμαναν πως βγαίνουν τα σπίτια του κόσμου στο σφυρί.

Μπροστά στη λαίλαπα των πλειστηριασμών Μητσοτάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αφού αποδεδειγμένα έχει δείξει πως έχει πάρει διαζύγιο με τη λέξη “ευαισθησία”, τουλάχιστον ας κάνει μια προσπάθεια να γνωριστεί με τη λέξη “ντροπή”» τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο Γιάννης Οικονόμου μεταξύ άλλων είχε ισχυριστεί ότι «το 2018, επί ΣΥΡΙΖΑ, ο αριθμός των ολοκληρωμένων πλειστηριασμών ανήλθε σε 17.125. Το 2019, με βάση το πρόγραμμα που είχε εκπονηθεί επί ΣΥΡΙΖΑ, ολοκληρώθηκαν 18.421 πλειστηριασμοί. Το 2020 και το 2021 οι πλειστηριασμοί κυμάνθηκαν περίπου στις 10.000 ανά έτος και το 2022 κυμάνθηκαν στις 30.000 περίπου. Από αυτούς κατοικίες αφορά περίπου το ένα τρίτο».

Σχετικά Άρθρα