Βιαστής Παλαιού Φαλήρου: Φέρεται να διέφυγε εκτός Ελλάδας – Πού αναζητείται (vid)

 Βιαστής Παλαιού Φαλήρου: Φέρεται να διέφυγε εκτός Ελλάδας – Πού αναζητείται (vid)

Ο άνδρας με το τατουάζ ο οποίος βίασε μια γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο έχει ταυτοποιηθεί και φέρεται να έφυγε από την Ελλάδα στις 27 Οκτωβρίου και να πέρασε στην Αλβανία από την Κακαβιά ενώ κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι κρύβεται στον Αυλώνα.

Πρόκειται για 45χρονο αλλοδαπό με σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί και δικογραφία. Από τις Αρχές γίνονται έρευνες για να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ:

  • «Μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η οποία έχει επιληφθεί προανακριτικά δύο υποθέσεων βιασμών (απόπειρα και τετελεσμένη) σε βάρος δύο ημεδαπών γυναικών, που διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες της 23-10-2022 στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του φερόμενου ως δράστη των ανωτέρω αξιόποινων πράξεων. Σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται».

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση και στην Αλβανία για τον εντοπισμό του και έχει δοθεί εντολή να συλληφθεί.  

Να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το DNA του καταζητούμενου, που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της πρώτης γυναίκας που επιχείρησε να βιάσει και στα ρούχα της δεύτερης που επιτέθηκε σε στάση λεωφορείου και κακοποίησε σεξουαλικά, τρεις ώρες αργότερα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής 23 Οκτωβρίου.

Μάλιστα κυκλοφόρησε και βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης στην 24χρονη οδηγό, την περασμένη Κυριακή. Η γυναίκα κατάφερε χάρη στην ψυχραιμία της να γλιτώσει από τα χέρια του βιαστή ο οποίος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, ενώ η ίδια έντρομη μπήκε σε μια καφετέρια. 

Περιγράφει:

  • «Στις τρεις τα ξημερώματα ενώ οδηγούσα το αυτοκίνητο της μητέρας μου σταμάτησα στο φανάρι ώστε να κατευθυνθώ προς την λεωφόρο Αμφιθέας. Εκείνη τη στιγμή χωρίς να το καταλάβω ένας άγνωστος μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και έκατσε στο κάθισμα πίσω από τη θέση του οδηγού, με έπιασε από τον γιακά και μου είπε να ξεκινήσω και να στρίψω δεξιά. Τον ρώτησα τι ήθελε και του ζητούσα να βγει από το αυτοκίνητο. Εκείνος όμως δεν το έκανε και άρχισε να με πιέζει με ένα αιχμηρό αντικείμενο στα πλευρά μου. Μου είπε να συνεχίσω να οδηγώ γιατί αλλιώς θα με μαχαιρώσει και είπε να στρίψω δεξιά στο στενό και να πάω προς το οικόπεδο».

Η ψυχραιμία της 24χρονης την έσωσε καθώς όπως τονίζει «του είπα ότι δεν πρόκειται να στρίψω και με έπιασε από τον λαιμό. Εγώ τότε αρχισα να κορνάρω, εκείνος μου είπε να σταματήσω και να ξεκινήσω να οδηγώ. Βγήκα στην Αμφιθέας ανέπτυξα ταχύτητα και έφτασα στην καφετέρια. Οι πελάτες και οι εργαζόμενοι με είδαν και ήρθαν προς τα έμενα και εκείνος άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει».

Σχετικά Άρθρα