Ηλιόπουλος: Ο Μητσοτάκης θα ”πουλήσει” κάθε εμπλεκόμενο στις παρακολουθήσεις προκειμένου να διασωθεί ο ίδιος

 Ηλιόπουλος: Ο Μητσοτάκης θα ”πουλήσει” κάθε εμπλεκόμενο στις παρακολουθήσεις προκειμένου να διασωθεί ο ίδιος

Ο κ. Μητσοτάκης έχει κερδίσει τον τίτλο του πιο επικίνδυνου πρωθυπουργού της χώρας τα τελευταία χρόνια. Οι ημέρες της αλαζονείας του όμως είναι μετρημένες.

Στο θέμα των υποκλοπών εστιάζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος με αφορμή τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής».

«Εχθές ο κ. Μητσοτάκης δια του κυβερνητικού εκπροσώπου διαβεβαίωνε ότι το ελληνικό δημόσιο δεν έχει προμηθευτεί κανένα κακόβουλο λογισμικό. Αυτό που δεν μας είπε όμως είναι αν η «φαμίλια» του Μαξίμου έχει κάνει χρήση εξωθεσμικά ενός τέτοιου κακόβουλου λογισμικού προς όφελός της», σημειώνει με νόημα.

«Σήμερα η εφημερίδα Το Βήμα αποκαλύπτει ότι ο κ. Δημητριάδης, ο ανιψιός του κ. Μητσοτάκη, που έλυνε κι έδενε στο πρωθυπουργικό γραφείο επί τρία χρόνια, ήταν άνθρωπος που αποτέλεσε τη γέφυρα συγκεκριμένων προσώπων σε Ελλάδα και Κύπρο, προκειμένου το λογισμικό παρακολούθησης Predator να έρθει στην Αθήνα και να τεθεί στις υπηρεσίες του κ. Μητσοτάκη.

Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες, που από εχθές η κυβέρνηση υπεκφεύγοντας δεν διαψεύδει ευθέως, κάνουν λόγο για ένα εκτεταμένο παρακρατικό σύστημα παρακολούθησης πολιτικών αντιπάλων, επιχειρηματιών, ακόμα και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Υπογραμμίζει δε, πως «ο «κονσιλιέρι» κ. Δημητριάδης αναδεικνύεται πλέον στο πρόσωπο κλειδί ενός καλά οργανωμένου παράνομου συστήματος πολιτικών και οικονομικών εκβιασμών, που συγκέντρωνε ευαίσθητες πληροφορίες για πρόσωπα, οι οποίες δεν ξέρει κανείς σε ποια χέρια βρίσκονται σήμερα».

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει κερδίσει τον τίτλο του πιο επικίνδυνου πρωθυπουργού της χώρας τα τελευταία χρόνια. Οι ημέρες της αλαζονείας του όμως είναι μετρημένες. Αλλά μέχρι την κατάρρευσή του θα έχει πουλήσει όλους τους εμπλεκόμενους, έναν-έναν, σε Ελλάδα και Κύπρο, σε μια μάταιη προσπάθεια να διασωθεί. Όμως έχει εξαπατήσει τόσο πολύ κόσμο με όλες αυτές τις πρακτικές παρακράτους που δεν θα τα καταφέρει», καταλήγει χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.