Παλαιό Φάληρο: Νέα καταγγελία για απόπειρα βιασμού από τον άνδρα με το τατουάζ

 Παλαιό Φάληρο: Νέα καταγγελία για απόπειρα βιασμού από τον άνδρα με το τατουάζ

Μια νέα καταγγελία για απόπειρα βιασμού στο Παλαιό Φάληρο, έρχεται στο φως.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα, όπως κατήγγειλε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1, παρολίγο να πέσει θύμα βιασμού κοντά στο σημείο όπου όπου η 34χρονη κοπέλα κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον άνδρα με το τατουάζ.

Η καταγγέλλουσα είπε ότι μερικούς μήνες πριν δέχθηκε επίθεση από άνδρα που προσπάθησε να εισβάλλει στο αυτοκίνητό της.

Μάλιστα, ο αδίστακτος βιαστής ή αλλιώς ο «δράκος» του Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου να εκτελέση τις αρρωστημένες του πράξεις, δεν υπολόγισε ούτε το ενός έτους παιδάκι που είχε μαζί της η γυναίκα.

Ζητούσε ελεημοσύνη στα σκαλιά της εκκλησίας -Την ακολούθησε και προσπάθησε να εισβάλλει στο ΙΧ
Όπως είπε βρισκόταν με την κόρη της, στην Εκκλησία της Αγίας Κυριακής και στα σκαλιά του Ιερού Ναού ήταν ένας άνδρας που ζητούσε ελεημοσύνη.

Ωστόσο, η «περίεργη» συμπεριφορά του άνδρα την έκανε να τρέξει στο αυτοκίνητό της και να βάλει αμέσως τις ασφάλειες. Ωστόσο μέχρι να εκκινήσει το ΙΧ της, εκείνος προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού μανιωδώς.

Χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά της και την ψυχραιμία της κατάφερε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητό της και έφυγε, ενώ αμέσως η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία.

Η περιγραφή για τα χαρακτηριστικά του άνδρα μοίαζουν με τις περιγραφές που έχουν δώσει τόσο η 34χρονη που κακοποιήθηκε όσο και η γυναίκα την οποία αποπειράθηκε να βιάσει λίγες ώρες νωρίτερα, εισβάλλοντας στο ΙΧ της.

Σχετικά Άρθρα