Παλαιό Φάληρο: Η στιγμή που ο βιαστής εισβάλει στο αμάξι της 24χρονης (vid)

 Παλαιό Φάληρο: Η στιγμή που ο βιαστής εισβάλει στο αμάξι της 24χρονης (vid)

Νέο βίντεο ντοκουμέντο φέρνει στο φως το newsit.gr για τον βιαστή με το τατουάζ που σκορπά τον τρόμο στο Παλαιό Φάληρο. Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή που ο αδίστακτος βιαστής αιφνιδιάζει μια γυναίκα και εισβάλλει με μαχαίρι μέσα στο αυτοκίνητό της. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής και ενώ η 24χρονη οδηγός έχει μόλις σταματήσει στο κόκκινο φανάρι.

Ο βιαστής με το χαρακτηριστικό τατουάζ στο χέρι βρίσκεται κρυμμένος στη γωνιά στο σκοτάδι και αφού ελέγχει γύρω του, ετοιμάζεται να επιτεθεί στο ανυποψίαστο θύμα του.

Αφού βεβαιώνεται δεν υπάρχει άλλο όχημα στο σημείο πλησιάζει στο αυτοκίνητο και ανοίγει την πόρτα που βρίσκεται πίσω από τη θέση του οδηγού και κάθεται ακριβώς πίσω από την 24χρονη που ζει έναν εφιάλτη.

Ο καταζητούμενος βιαστής με το τατουάζ απειλεί την 24χρονη οδηγό και την αναγκάζει να ξεκινήσει, ενώ αυτή τον εκλιπαρεί να την αφήσει. Δεν τα καταφέρνει όμως και ο βιαστής την οδηγεί σε ένα οικόπεδο σε κοντινή απόσταση.

Ευτυχώς η γυναίκα παρά το γεγονός πως την απειλούσε με μαχαίρι βρήκε το θάρρος και την ψυχραιμία να αντιδράσει και τελικά να σωθεί από τον επικίνδυνο άνδρα.

«Με πίεζε με ένα αιχμηρό αντικείμενο στα πλευρά μου»

Όπως τονίζει η 24χρονη «στις τρεις τα ξημερώματα ενώ οδηγούσα το αυτοκίνητο της μητέρας μου σταμάτησα στο φανάρι ώστε να κατευθυνθώ προς την λεωφόρο Αμφιθέας. Εκείνη τη στιγμή χωρίς να το καταλάβω ένας άγνωστος μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και έκατσε στο κάθισμα πίσω από τη θέση του οδηγού, με έπιασε από τον γιακά και μου είπε να ξεκινήσω και να στρίψω δεξιά.

Τον ρώτησα τι ήθελε και του ζητούσα να βγει από το αυτοκίνητο. Εκείνος όμως δεν το έκανε και άρχισε να με πιέζει με ένα αιχμηρό αντικείμενο στα πλευρά μου. Μου είπε να συνεχίσω να οδηγώ γιατί αλλιώς θα με μαχαιρώσει και είπε να στρίψω δεξιά στο στενό και να πάω προς το οικόπεδο».

Η ψυχραιμία της 24χρονης την έσωσε καθώς όπως τονίζει «του είπα ότι δεν πρόκειται να στρίψω και με έπιασε από τον λαιμό. Εγώ τότε αρχισα να κορνάρω, εκείνος μου είπε να σταματήσω και να ξεκινήσω να οδηγώ. Βγήκα στην Αμφιθέας ανέπτυξα ταχύτητα και έφτασα στην καφετέρια. Οι πελάτες και οι εργαζόμενοι με είδαν και ήρθαν προς τα έμενα και εκείνος άρχισε να τρέχει για να ξεφύγει».

Η ομάδα των αστυνομικών της ασφάλειας Αθηνών που έχουν αναλάβει την έρευνα για τον εντοπισμό του βιαστή του Παλαιού Φαλήρου έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής και έχουν καταφέρει να έχουν σε κάποια στιγμιότυπα καθαρό το πρόσωπό του.

Πηγή: Newsit.gr

Σχετικά Άρθρα