Κρήτη: Οι γιατροί δίνουν μάχη για να σωθεί ο αυχένας του 8χρονου που δέχθηκε επίθεση από κριάρι

 Κρήτη: Οι γιατροί δίνουν μάχη για να σωθεί ο αυχένας του 8χρονου που δέχθηκε επίθεση από κριάρι

Σοβαρά χτυπήματα δέχθηκε χθες Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, ένα 8χρονο αγόρι από κριάρι σε χωριό του Αγίου Νικολάου Κρήτης, ενώ η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη από τους γιατρούς.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, το ζώο στρίμωξε σε μία γωνία το 8χρονο παιδί και το χτυπούσε ανελέητα, προκαλώντας του σοβαρότατα τραύματα σε όλο το σώμα και τον αυχένα.

Το παιδί μετά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Οι γιατροί του νοσοκομείου έκριναν ότι ο 8χρονος έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, καθώς η κατάστασή του ήταν σοβαρή.

Ο 8χρονος μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται. Όπως αναφέρει ο Διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης «ο 8χρονος νοσηλεύεται σε σταθερή σοβαρή κατάσταση στην Παιδοχειρουργική Κλινική. Έχει υποστεί εξάρθρωση σπονδύλων στον αυχένα και βρίσκεται σε συνεχή παρακολούθηση των γιατρών, οι οποίοι δίνουν ”μάχη” να επανατοποθετήσουν τους σπόνδυλους του παιδιού. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κίνδυνος το παιδί να μείνει ανάπηρο».

Σχετικά Άρθρα