Κολωνός: Εξελίξεις προανήγγειλε ο δικηγόρος της μητέρας – “Δεν μπήκε στην εφαρμογή” – Τα μηνύματα και τα εμβάσματα με Μίχο

 Κολωνός: Εξελίξεις προανήγγειλε ο δικηγόρος της μητέρας – “Δεν μπήκε στην εφαρμογή” – Τα μηνύματα και τα εμβάσματα με Μίχο

Ο δικηγόρος της 37χρονης μητέρας του κοριτσιού, που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία της κόρης της, Απόστολος Λύτρας, μίλησε για την γυναίκα που έχει προφυλακιστεί, υποστηρίζοντας πως είναι αθώα!

Σημειώνεται, πως η 37χρονη μητέρα του κοριτσιού, η οποία έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας, έχει καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης και αναμένεται εντός των επόμενων ημερών η σχετική απόφαση του Συμβουλίου.

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της 37χρονης μητέρας του κοριτσιού, Απόστολος Λύτρας αναφέρθηκε στα μηνύματα που είχε στείλει στον Ηλία Μίχο, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι δεν είχε καμία σχέση με την εφαρμογή blindchat.

«Η μητέρα της 12χρονης είναι κρατούμενη στις δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού. Από την πρώτη στιγμή βέβαια, αυτό που αναφέρει δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το συγκεκριμένο έγκλημα για το οποίο κατηγορείται.

Πριν από δύο ημέρες καταθέσαμε και προσφυγή εναντίον της διάταξης της κυρίας ανακρίτριας για να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και θα περιμένουμε την απόφαση του Συμβουλίου.

Λογικά θέλω να πιστεύω στις επόμενες 10-15 ημέρες πρέπει να υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου», δήλωσε αρχικά.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι από το πόρισμα των ερευνών θα φανεί η αλήθεια ότι η μάνα της 12χρονης δεν είχε καμία σχέση με την εφαρμογή όπου εκδιδόταν η κόρη της.

Όπως είπε στη συνέχεια ο Απόστολος Λύτρας:

«Ευελπιστώ ότι μέσα σε αυτό το διάστημα θα είναι έτοιμο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια το πόρισμα για τα ψηφιακά μέσα που έχουν κατασχεθεί από τη μητέρα, το κινητό της τηλέφωνο και τα τάμπλετ που έχουν πάρει από το σπίτι και θεωρώ ότι θα αποδειχθεί περίτρανα ότι δεν είχε μπει ποτέ σε αυτή την εφαρμογή για την οποία κατηγορείται».

Τα εμβάσματα και τα μηνύματα με τον Μίχο

Στη συνέχεια θέλησε να διαχωρίσει το αδίκημα της μητέρας από εκείνο του Ηλία Μίχου, επισημαίνοντας πως:

«Να πούμε ότι τα μηνύματα με τον Μίχο δεν συσχετίζονται με το αδίκημα. Μάλιστα με βάση το κατηγορητήριο δεν αναφέρονται καν στο συγκεκριμένο αδίκημα. Από εκεί και μετά όμως υπάρχουν κάποια μηνύματα.

Η μητέρα είχε ήδη κάνει καταγγελία στο Μίχο και φέρεται να έχει στείλει στον Μίχο ότι ‘’δώσε μου 100 ευρώ για να μην σε καταγγείλω’’.

Η εξήγηση που έχει δώσει η μητέρα είναι ότι δεν ήθελε, με βάση αυτά που της είχαν πει και από την αστυνομία, να καταλάβει ο Μίχος ότι παρακολουθείται και ότι πρόκειται να συλληφθεί. Εκεί είναι το λάθος της. Δεν υπέδειξε η αστυνομία ‘’ζήτα τα λεφτά από τον Μίχο’’.

Η αστυνομία της είπε να μην καταλάβει κάτι ο Μίχος και αυτή στη συζήτηση που είχε πρώτα με τη σύζυγο του Μίχου και στη συνέχεια με το Μίχο ζήτησε αυτά τα 100 ευρώ. Αλλά επαναλαμβάνω, αυτό δεν είναι θέμα που αφορά τη μαστροπεία».

«Έχουν δοθεί εξηγήσεις και από τη 12χρονη στην κατάθεσή της ότι είχε πάρει αυτόν τον λογαριασμό της μητέρας, και τον είχε δώσει στον Μίχο, γιατί αυτήν την κάρτα και τον λογαριασμό η μητέρα δεν τον χρησιμοποιούσε.

Υπάρχουν 4 εμβάσματα τα οποία περιμένουμε να δούμε από την άρση του απορρήτου, ποιοι έχουν καταθέσει τα χρήματα και για ποιο λόγο. Το ποσό είναι συνολικά 110 ευρώ», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία όταν δυστυχώς ένα παιδάκι 12 ετών του έχουν συμβεί όλα αυτά τα πράγματα, τώρα να δούμε πώς πήρε αυτό το IBAN από τη μητέρα.

Πράγματι, αυτό που μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση και το έχω πει και θα συνεχίσω να το λέω επειδή και εγώ είμαι πατέρας, είναι αδιανόητο πραγματικά μια μητέρα να της έχει φύγει ο έλεγχος του παιδιού και να μην έχει καταλάβει τι συμβαίνει με το παιδί της», επισήμανε ο κ. Λύτρας.

Σχετικά Άρθρα