Καλλιθέα: Πώς ξέσπασε ο καυγάς ανάμεσα στον 76χρονο και τον 48χρονο – Τον σκότωσε για ένα… αγκίστρι

 Καλλιθέα: Πώς ξέσπασε ο καυγάς ανάμεσα στον 76χρονο και τον 48χρονο – Τον σκότωσε για ένα… αγκίστρι

Μοιραία κατάληξη είχε ένας άγριος διαπληκτισμός που εκτυλίχθηκε ανάμεσα σε δύο άνδρες ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, κοντά στην Πλατεία Νερού, στην περιοχή της Καλλιθέας. Θύμα ένας 76χρονος ερασιτέχνης ψαράς, που έπεσε νεκρός, έχοντας δεχτεί επίθεση από 48χρονο ομογενή από το Καζακστάν.

Πώς ξέσπασε ο καβγάς στην Καλλιθέα

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, αφορμή για τη λογομαχία φέρεται να ήταν το αγκίστρι από το καλάμι ψαρέματος του ηλικιωμένου, το οποίο ακούμπησε ο 48χρονος την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα.

Τότε ο 48χρονος δράστης, που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ήταν πρώην αθλητής πυγμαχίας, ζήτησε το λόγο από τον 76χρονο. Αφού βγήκε από το νερό, κατευθύνθηκε προς το μέρος του και τον γρονθοκόπησε.

Ο ηλικιωμένος λίγα λεπτά αργότερα υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και κατέληξε. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τον σκότωσε και πήγε σε… καφενείο

Οι Αρχές αναζήτησαν τον δράστη και τον εντόπισαν σε κοντινό σημείο, σε καφενείο στην οδό Δημοσθένους. Όπως είπε στους αστυνομικούς ο 48χρονος, ο οποίος συνελήφθη, δεν είχε αντιληφθεί ότι τραυμάτισε τον 76χρονο άνδρα.

Σχετικά Άρθρα