Γιάννης Μάρκου: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που δέχτηκε 15 μαχαιριές – Η εκρηκτική σχέση με την Τζούλια Νόβα

 Γιάννης Μάρκου: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που δέχτηκε 15 μαχαιριές – Η εκρηκτική σχέση με την Τζούλια Νόβα

Στη σύλληψη ενός 19χρονου στο σπίτι του στη Μεταμόρφωση προχώρησαν αστυνομικοί για την επίθεση με μαχαίρι με θύμα 58χρονο, γνωστό επιχειρηματία στο χώρο του real estate, Γιάννη Μάρκου σε καντίνα στη Νέα Ερυθραία.

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου στο παρελθόν είχε κάνει γνωστή τη σχέση του με το μοντέλο και παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα (ήταν μαζί για 12 χρόνια).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη. Ο συλληφθείς ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, μάρκας Ford, με το οποίο εξαφανίστηκε από το σημείο της επίθεσης ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου.

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου

Συγκεκριμένα ο 26χρονος επιβιβάστηκε μετά την επίθεση στον Γιάννη Μάρκου στη θέση του συνοδηγού του μαύρου οχήματος, το οποίο είναι ιδιοκτησίας του 19χρονου.

Ο 26χρονος που μαχαίρωσε τον 58χρονο Γιάννη Μάρκου αναζητείται για να συλληφθεί, χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα, ενώ ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Πως έγινε η επίθεση στον Γιάννη Μάρκου

Ήταν 4.30 το πρωί της Παρασκευής (28η Οκτωβρίου) όταν έξω από καντίνα στη Νέα Ερυθραία ο 26χρονος διαπληκτίστηκε για ασήμαντο λόγο με τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου. Τότε ο 26χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να τραυματίζει με μανία το θύμα του, που διακομίστηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι.

Ο Γιάννης Μάρκου τραυματίστηκε στο πόδι, στο χέρι και στην κοιλιακή χώρα, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και παραμένει διασωληνωμένος. Μία από τις εκτιμήσεις των Αρχών, είναι ότι ο 26χρονος διαπληκτίστηκε αρχικά με τον 58χρονο για τη σειρά προτεραιότητας, χωρίς όμως ακόμα αυτό να θεωρείται βέβαιο.

Η σχέση του Γιάννη Μάρκου με την Τζούλια Νόβα – Ετοιμάζονταν για γάμο και κατέληξαν σε τηλεοπτικό “ξεκατίνιασμα”

Ήταν αρχές του Ιουνίου του 2020 όταν «έσκασε σαν βόμβα» η είδηση ότι η Τζούλια Νόβα αποφάσισε να χωρίσει τον επί 12 χρόνια σύντροφό της Γιάννη Μάρκου. Η είδηση ξάφνιασε πολλούς καθώς λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού ετοίμαζαν να παντρευτούν, όπως τουλάχιστον δήλωνε το πρώην μοντέλο του «Τροχού της τύχης». Το πρώην ζευγάρι με τις τελευταίες του τηλεοπτικές δηλώσεις άφησε να διαφανεί ο «πόλεμος» που υπάρχει μεταξύ τους.

Η Τζούλια Νόβα μίλησε τότε σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε για πρώτη φορά τους λόγους που αποφάσισε, μετά από 12 χρόνια σχέσης, να χωρίσει. Όπως είπε στην εκπομπή Happy Day, αποφάσισε να τερματίσει τη σχέση της με τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου γιατί… θέλει κάποια στιγμή να παντρευτεί.

«Μπορεί σε όλο αυτό να έχει συμβάλει λίγο και η καραντίνα. Απλώς, επειδή ήμασταν για 1,5 μήνα μέσα στο σπίτι, εγώ ήθελα να ξεκινήσω να βγαίνω παραπάνω έξω, εκείνος δεν ήθελε να ακολουθήσει. Προσπάθησε να με περιορίσει λίγο και κάπου έσκασε η φούσκα. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα πράγματα από πίσω, τα οποία δεν μπορώ να τα βγάλω προς τα έξω. Πιστεύω ότι το ποτήρι γέμισε και έκανε και ένα φλουπ με το χέρι του ο Γιάννης και το ποτήρι ξεχείλισε και έτσι πήρα την απόφαση. Ό,τι αισθάνομαι το λέω, είμαι υπερβολικά εκφραστική και όλα αυτά τα χρόνια του έλεγα, αλλά δεν με άκουγε εμένα προφανώς. Δεν άλλαζε και δεν άκουγε… Όταν ένας άνθρωπος αργεί να κάνει πρόταση γάμου σε μια κοπέλα και του έλεγα ότι θέλω να κάνω οικογένεια και τον βλέπεις ότι είναι λίγο διστακτικός… Εγώ άνοιξα τη συζήτηση για την πρόταση γάμου. Εκεί που έλεγε θέλω να σε παντρευτώ, ερχόταν ένα βράδυ και μου έλεγε εγώ εσένα δεν πρόκειται να σε παντρευτώ… Δεν αισθανόμουν ασφάλεια με την συμπεριφορά του» ανέφερε στην εκπομπή.

Δείτε το βίντεο

Λίγες ώρες μετά την συνέντευξη της Τζούλιας Νόβα, ο Γιάννης Μάρκου απάντησε μέσω της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα στις δηλώσεις της, λέγοντας ότι η Τζούλια Νόβα μπορεί να τον χώρισε αλλά εκείνος την έδιωξε από το σπίτι.

«Δεν είχα φέρει αντίρρηση στο να καταλήξει η σχέση μας στον γάμο, απλώς δεν είχα κάνει την πρόταση όπως την περιγράφει. Δεν με ενόχλησε η σχέση της με τον με τον άνθρωπο που ασχολείται με extreme sports, με ενόχλησε που προηγείτο ο άνθρωπος από μένα. Όταν είσαι σε μία σχέση πρέπει να συζητάς τις προθέσεις σου, αυτά που θες να κάνεις. Δεν μπορείς να ξεκινάς πράγματα από τη μια μέρα στην άλλη και να αφήνεις τη σχέση σου απέξω. Έχω μάθει να σέβομαι και να με σέβονται. Τις τελευταίες μέρες αισθάνθηκα ότι κάτι έσπασε και προτιμά την παρέα αυτή από μένα. Οπότε και αναγκάστηκα να την διώξω από το σπίτι! Αυτή έφυγε από τη σχέση, αλλά εγώ την έδιωξα από το σπίτι. Ταξίδια πηγαίναμε, απλά η Τζούλια ήθελε περισσότερα. Η παρεξήγηση ξεκίνησε από πέρυσι τον Αύγουστο που δεν καταφέραμε να πάμε. Ήθελε να πάμε στην Αίγυπτο, σε ένα μέρος που για μένα είναι λίγο επικίνδυνο. Όλα αυτά που έγιναν τα αισθάνθηκα λίγο σκληρά, όταν προδίδεις κάτι η προδοσία είναι τόσο βαριά που δεν συγχωρείται. Αισθάνομαι προδομένος 100%. Στην αρχή μου έλειπε αβάσταχτα. Τώρα που έχουν περάσει 20 μέρες είμαι πολύ καλύτερα».

Δείτε το βίντεο

Σχετικά Άρθρα