Χειρουργείται στον εγκέφαλο ο σύζυγος της Πελόζι που δέχθηκε επίθεση με σφυρί – Ο δράστης φώναζε “που είναι η Νάνσι;”

 Χειρουργείται στον εγκέφαλο ο σύζυγος της Πελόζι που δέχθηκε επίθεση με σφυρί – Ο δράστης φώναζε “που είναι η Νάνσι;”

Σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο υποβάλλεται ο σύζυγος της Νάνσι Πελόζι, Πολ, μετά τη διάρρηξη στο σπίτι τους τα ξημερώματα της Παρασκευής (28.10.2022, ώρα ΗΠΑ) και την επίθεση που δέχθηκε από τον δράστη με σφυρί.

Αυτό αναφέρει το NBC και μεταδίδει η DailyMail, για τις νέες εξελίξεις που προκύπτουν μετά τη διάρρηξη στο σπίτι της Νάνσι Πελόζι και την επίθεση με σφυρί που δέχθηκε ο σύζυγός τηςΠολ Πελόζι, από τον δράστη, ο οποίος φέρεται να φώναζε «πού είναι η Νάνσι;»ψάχνοντας να επιτεθεί στην πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Ήταν ήδη γνωστό ότι ο Πολ Πελόζι είχε δεχθεί χτυπήματα από το σφυρί του δράστη, όμως ο εκπρόσωπος του γραφείου της Νάνσι Πελόζι είχε ξεκαθαρίσει ότι «λαμβάνει άριστη ιατρική φροντίδα και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως».

Η είδηση της επίθεσης έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες για την ασφάλεια των κυβερνητικών αξιωματούχων των ΗΠΑ, 11 ημέρες πριν τις ενδιάμεσες εκλογές, στις οποίες η εγκληματικότητα και η δημόσια ασφάλεια έχουν αναδειχθεί ως κύρια ανησυχία μεταξύ των πολιτών.

Μετά τη θανατηφόρα σύρραξη και εισβολή στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021, οι απειλές για τους νομοθέτες βρίσκονται ακόμα στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών.

Σχετικά Άρθρα