ΣΥΡΙΖΑ: “Ο Τσιάρας θα έπρεπε να είναι ελεγχόμενος” – Aπάντηση του υπ. Δικαιοσύνης: “Έχουν δηλωθεί τα πάντα στο Πόθεν Έσχες”

 ΣΥΡΙΖΑ: “Ο Τσιάρας θα έπρεπε να είναι ελεγχόμενος” – Aπάντηση του υπ. Δικαιοσύνης: “Έχουν δηλωθεί τα πάντα στο Πόθεν Έσχες”

Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση έχει προκαλέσει μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, η δράση του βουλευτή, Ανδρέα Πάτση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων, τη διαγραφή του Ανδρέα Πάτση από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας “Στο Κόκκινο” τόνισε αναφερόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης, Κ.Τσιάρα: “Από υπουργός Δικαιοσύνης πρέπει πλέον να γίνει ελεγχόμενος από τη Δικαιοσύνη, γιατί η γυναίκα του συμμετείχε σε εταιρεία μαζί με τον κ. Πάτση, από την οποία αποχώρησε δύο μήνες μετά την ονομαστική καταγγελία από τον δημοσιογράφο Θανάση Κουκάκη”, επεσήμανε.

Επί αυτού, μάλιστα, ανέφερε ότι είναι απόδειξη πως οι υποκλοπές σχετίζονταν με την οικονομία και τη λεηλασία της κοινωνίας, ενώ έθεσε θέμα για το σύνολο του ελεγκτικού μηχανισμού της Βουλής για τα πόθεν έσχες.”

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να σερβίρει στους πολίτες ξαναζεσταμένο φαγητό για να προκαλέσει συνειρμούς και να δημιουργήσει στρεβλές εντυπώσεις” τονίζουν κύκλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης αναφορικά με την υπόθεση του βουλευτή Ανδρέα Πάτση.

H απάντηση Τσιάρα

Σύμφωνα με τους κύκλους του υπουργείου Δικαιοσύνης: 
Α) Η εν λόγω εταιρεία συστάθηκε το 2016 και είχε αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών μεταφοράς προσώπων. Ουδεμία σχέση είχε με διαχείριση κόκκινων δανείων, όπως παραπλανητικά αναφέρεται σε δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.
Β) Με την αποχώρηση της εταιρείας της συζύγου του Υπουργού από το εν λόγω εταιρικό σχήμα, δεν υφίσταται ουδεμία κοινή επιχειρηματική δραστηριότητα ήδη από το 2020.
Γ) ‘Όλες οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της συζύγου του Υπουργού έχουν δηλωθεί κανονικά στις δηλώσεις πόθεν έσχες.

Σχετικά Άρθρα