Πάτσης: Νέες αποκαλύψεις για εξώδικα σε δανειολήπτη

 Πάτσης: Νέες αποκαλύψεις για εξώδικα σε δανειολήπτη

Νέα στοιχεία για τις πιέσεις ασκούσε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Πάτσης σε δανειολήπτες φέρνει στη δημοσιότητα ο Παύλος Πολάκης.

Σε νέα του ανάρτηση ο Παύλος Πολάκης έδωσε στη δημοσιότητα εξώδικο το οποίο είχε στείλει ο δικηγόρος του Πάτση σε μικροδανειολήπτη, πιέζοντας τον να αποπληρώσει οφειλή 17.500 ευρώ μέσα σε 5 μέρες, την ώρα που το δάνειο είχε αποσβεστεί από την τράπεζα, έχοντας μηδενική αξία.

«Τι εισέπραξες από αυτό (και από άλλα); Και τι πλήρωσες στην Τράπεζα; Αν πλήρωσες βέβαια!» σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Αντρέα Πάτση, δεν είχα σκοπό να ξανασχοληθω μαζί σου, γιατί εγώ από θέση αρχών (που εγώ έχω…, αντίθετα με σένα και κάτι «δικούς σου» που βρήκανε ευκαιρία να σε κατασπαράξουνε)… δεν χτυπάω τον άλλο όταν έχει γονατίσει!

Αλλά επανέρχομαι για 2 λόγους:

Πρώτον γιατί είσαι ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ και ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΚΟΡΑΚΙ όταν λες ότι η αρπαχτική σου εταιρεία δεν είναι ενεργή όσο είσαι βουλευτής και…

Δεύτερον γιατί έχουν αρχίσει τα τηλεοπτικά παπαγαλάκια της κυβέρνησης από σήμερα το πρωί να υφαίνουν ένα αφήγημα του τύπου…: «έλα μωρέ, ο Πάτσης δεν δάγκωνε τον απλό κοσμάκη.Κάτι κακοπληρωτές επιχειρηματίες δάγκωνε…»

Πάμε λοιπόν,

Στις φωτο που παραθέτω παρακάτω φαίνεται εξώδικη πρόσκληση δικιά σου, σταλμένη σε «άτυχο» μικρόδανειολήπτη από τον δικηγόρο σου, το 2021 και ενώ ΕΙΣΑΙ Βουλευτής, με την οποία ζητάς απο τον οφειλετη καρτας να πληρωσει 17.500 €, εντος 5 ημερων, οταν το δανειο εχει αποσβεστει απο την τραπεζα οπως δηλώνει ο ιδιος, αρα εχει αξια μηδεν!

Και σε ρωτάω… κι εσένα και την τράπεζα: Τι είσπραξες από αυτό (και από άλλα);;;

Και τι πλήρωσες στην Τράπεζα ;;;

ΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΒΕΒΑΙΑ !

Θα μας πει κανείς ή να ασχοληθούμε κι άλλο ;;;