OPEN: Γνωστός παρουσιαστής ανακοίνωσε την αποχώρηση του – Το μήνυμά του

 OPEN: Γνωστός παρουσιαστής ανακοίνωσε την αποχώρηση του – Το μήνυμά του

Μια αποχώρηση – «βόμβα» δύο μήνες μετά την έναρξη της σεζόν πραγματοποιήθηκε στο Open Tv. Ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Τσεκούρας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το κανάλι, στο οποίο δούλευε τα τελευταία χρόνια.

Ο Βασίλης Τσεκούρας με μια ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το Open και ευχαρίστησε τους συναδέλφους του.

«Σήμερα αφήνω ένα κομμάτι της καρδιάς μου που λέγεται OPEN. Είχα τη χαρά να είμαι μέλος αυτής της ομάδας από την πρώτη ημέρα που δημιουργήθηκε. Μέχρι σήμερα… Γνώρισα πολλούς άξιους συναδέλφους, που έγιναν φίλοι και οικογένεια… Μου στάθηκαν στα δύσκολα και στα εύκολα… Η απόσταση που θα μας χωρίζει πλέον, είναι μόλις… ένα τηλέφωνο.

Ένα κανάλι που μου έδωσε ευκαιρίες, που εξελίχθηκα και απέκτησα εμπειρίες. Μεγάλο ευχαριστώ στον Christos Panagiotopoulos , τον Σωτήρη Τσιομπανούδη και όλη την ομάδα του οικονομικού ρεπορτάζ Jannis Foskolos, Basilis Spanos και Stefanos Siskos.

Ξεχωριστό ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους μπροστά και πίσω από τις κάμερες που περάσαμε ατελείωτες ώρες μαζί…» έγραψε ο Βασίλης Τσεκούρας στο Facebook.

Σχετικά Άρθρα