Ο Μασκ “μπούκαρε” στο twitter με έναν… νιπτήρα – “let that sink in” (vid)

 Ο Μασκ “μπούκαρε” στο twitter με έναν… νιπτήρα – “let that sink in” (vid)

Ο δισεκατομμυριούχος Ελον Μασκ, λίγες ώρες πριν από την εξαγορά του twitter ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, όπου φαίνεται ο ίδιος να μπαίνει στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας κρατώντας έναν… νιπτήρα. «Μπαίνοντας στα κεντρικά γραφεία του Twitter, χωνέψτε το» αναφέρει σε tweet που έκανε ο Μασκ. Συγκεκριμένα, ο ίδιος χρησιμοποίησε τη φράση «let that sink in» που σημαίνει «χωνέψτε το» στην αργκό.

Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε στους συνεπενδυτές που θα τον βοηθήσουν να χρηματοδοτήσει την εξαγορά του Twitter, ύψους 44 δισ. δολαρίων, ότι σκοπεύει να ολοκληρώσει την συναλλαγή αυτή ως την Παρασκευή, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters που επικαλείται πηγές κοντά στον μεγιστάνα.

Σύμφωνα με τις πηγές αυτές, οι επενδυτές έχουν λάβει τα απαραίτητα έγγραφα από τους δικηγόρους του Μασκ για να χρηματοδοτήσουν την αγορά του Twitter. Αυτή η κίνηση του Μασκ δείχνει ότι σχεδιάζει να ενεργήσει σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου στο Ντέλαγουερ να ολοκληρώσει τη συναλλαγή μέχρι την Παρασκευή, σύμφωνα με το βρετανικό πρακτορείο.

Ο Μασκ είχε πρωτοπροσφερθεί να αγοράσει το Twitter στα τέλη Απριλίου, κάνοντας την κολοσσιαία προσφορά των 44 δισεκατομμυρίων. Αργότερα, ο μεγιστάνας υπαναχώρησε, επικαλούμενος ότι η εταιρεία του Twitter δεν του παρείχε τα στοιχεία που είχε ζητήσει σχετικά με τους ψεύτικους λογαριασμούς που υπάρχουν στην πλατφόρμα. Η εταιρεία προσέφυγε εναντίον του στη δικαιοσύνη στις αρχές Ιουλίου. Εντέλει, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής διαβεβαίωσε στις αρχές Οκτωβρίου πως η εξαγορά θα γίνει. Δικαστήριο ανέβαλε τη διαδικασία που επρόκειτο να ξεκινήσει αυτή την εβδομάδα και έδωσε στους αντιδίκους προθεσμία ως την 28η Οκτωβρίου για να κλείσουν νέα συμφωνία.

Σχετικά Άρθρα