Νέα μαρτυρία από φίλο του Μίχου: “Ο Ηλίας είχε σχέση με την μητέρα της 12χρονης”

 Νέα μαρτυρία από φίλο του Μίχου: “Ο Ηλίας είχε σχέση με την μητέρα της 12χρονης”

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες προχωρούν πρώην φίλου του 53χρονου παιδοβιαστή από τον Κολωνό, Ηλία Μίχου, καταγγελίες που εάν ισχύουν θα αλλάξουν όλα τα δεδομένα στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης που έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο.

  • Συγκεκριμένα πρώην φίλος του 53χρονου κάνει μια σημαντική αποκάλυψη για τη σχέση που είχε ο παιδοβιαστής με την μητέρα της 12χρονης.

«Ο Ηλίας ήταν γνωστό ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Ουσιαστικά ποτέ δεν το έκρυβε γιατί το φλερτ του ήταν έντονο και επίμονο. Με την μητέρα της 12χρονης είχαν έρθει πολύ κοντά και δεν ήταν κάτι που δεν καταλάβαινες. Όταν τον είχα ρωτήσει κάποια στιγμή στα τέλη του περασμένου χειμώνα μου είχε εξομολογηθεί ότι “περνάω καλά, το σπίτι μου είναι άλλο, δεν το χαλάω…”.

  • Δεν το έκρυβε δηλαδή. Και ίσως και για αυτό σου πιο κοντινούς ανθρώπους του, εδώ στην περιοχή, δεν έκανε εντύπωση η πολύ στενή σχέση που από την αρχή είχε με το κοριτσάκι (σ.σ την 12χρονη). Φαινόταν ας πούμε, να λειτουργεί όπως κάποιος λειτουργεί με το παιδάκι της ερωμένης του. Εξαιτίας αυτού, δεν μπορεί να πάει πουθενά το μυαλό.

Η γυναίκα του δεν είχε καμία σχέση με όλα αυτά, εννοώ ότι η γυναίκα του ήταν πολύ μακριά από αυτήν την κατάσταση είτε ηθελημένα, είτε άθελα. Δεν μπορεί να ξέρεις φυσικά τι συμβαίνει σε ένα ζευγάρι. Ο Ηλίας (Μίχος) προφανώς μετά… ξέφυγε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ήταν αυτό που τον έκανε να στραφεί στο κοριτσάκι.

  • Και πιστεύω ότι η θεία κάτι άρχισε να καταλαβαίνει σε αυτό το επίπεδο, ότι δηλαδή κάτι γίνεται με το κοριτσάκι και το Μίχο. Και για αυτό τσέκαρε την κατάσταση και βρήκε το κινητό, δεν έγινε τυχαία. Και η μάνα ντρέπομαι που το λέω, αλλά πιο πολύ ταράχτηκε που ο Μίχος στράφηκε στην κόρη της, παρά στα όσα άρχισαν να βγαίνουν στην επιφάνεια.»

Σχετικά Άρθρα