Μάθιου Πέρι: Μέσα από τα Φιλαράκια βλέπετε όλη την πορεία μου στις εξαρτήσεις

 Μάθιου Πέρι: Μέσα από τα Φιλαράκια βλέπετε όλη την πορεία μου στις εξαρτήσεις

Ο Μάθιου Πέρι μίλησε για την εμφάνισή του, η οποία αλλάζει έντονα κατά τη διάρκεια των 10 σεζόν της σειράς «Τα Φιλαράκια». «Όταν έχω βάρος, είναι αλκοόλ. Όταν είμαι αδύνατος, είναι χάπια. Όταν έχω υπογένειο είναι πολλά χάπια», είπε ο ηθοποιός.

«Μπορείτε να παρακολουθείτε την τροχιά του εθισμού μου αν παρατηρείτε το βάρος μου από σεζόν σε σεζόν», γράφει ο Μάθιου Πέρι από «Τα Φιλαράκια» στο «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing», που θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου.

Ο Μάθιου Πέρι, μοιράζεται ότι μέχρι το τέλος της τρίτης σεζόν της επιτυχημένης κωμικής σειράς του NBC, στην οποία έπαιζε τον Τσάντλερ Μπινγκ, προσπαθούσε να πάρει 55 Vicodin την ημέρα, διαφορετικά θα αρρώσταινε πολύ.

Είπε ακόμα ότι ήταν αδύνατος εξαιτίας του εθισμού του στα οπιοειδή, καθώς τα φάρμακα καταστέλλουν την όρεξη και προκαλούν εμετό.

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει επίσης ότι μία από τις προσπάθειες του για αποτοξίνωση έλαβε χώρα αμέσως μετά τα γυρίσματα του γάμου του με τη Μόνικα Γκέλερ. Ο Πέρι είπε ότι μόλις ολοκλήρωσε τη σκηνή τον μετέφερε στο κέντρο ένας τεχνικός.

Ο Μάθιου Πέρι λέει ότι είναι τώρα 18 μήνες νηφάλιος.