Καρφί Γεωργιάδη: “Κακώς επελέγη ο Πάτσης για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ”

 Καρφί Γεωργιάδη: “Κακώς επελέγη ο Πάτσης για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ”

Για το αν γνώριζε για τη δράση του Ανδρέα Πάτση όλα αυτά τα χρόνια, μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Πέμπτης στον ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι «αν είχε αυτήν την επαγγελματική δραστηριότητα από πριν γίνει βουλευτής, κακώς επελέγη για τα ψηφοδέλτια του κόμματος».

Ειδικότερα, σε ερώτηση για για το αν ήξερε την υπόθεση, η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης ήταν: «Η αλήθεια είναι πως όχι. Δεν γνώριζα τη δράση του κ. Πάτση».

«Πρώτη φορά λέμε στον κ. Γεωργιάδη να μιλάει πιο δυνατά», παρατήρησε με μία δόση χιούμορ η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου.

Επανέλαβε λοιπόν: «Η αλήθεια είναι πως όχι, δεν γνώριζα τη δράση του κ. Πάτση, δεν γνωρίζω τα προσωπικά επαγγελματικά ενός εκάστου βουλευτή της ΝΔ, θα μου το επιτρέψετε. Δεν γνώριζα την επαγγελματική δραστηριότητα του κ. Πάτση. Αν με ρωτάγατε “τι είναι ο Πάτσης;” θα σας έλεγα “δικηγόρος”. Μέχρι εκεί καταλάβαινα».

Και συνέχισε: «Αν είχε αυτήν την επαγγελματική δραστηριότητα από πριν γίνει βουλευτής, κακώς επελέγη για τα ψηφοδέλτια του κόμματος. Αν την απέκτησε αφού είχε εκλεγεί, τώρα το έμαθε το κόμμα και διεγράφη και καλώς διεγράφη», συμπληρώνοντας «Θες να κάνεις μια δουλειά για τα κόκκινα δάνεια. Με τον νόμο του Τσίπρα, μπορείς. Αλλά όχι να είσαι βουλευτής, προφανώς…».

Εμφανώς απογοητευμένος από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αφού προσπάθησε να διαφύγει με κάθε τρόπο, επανάφερε την… τάξη λέγοντας διαμαρτυρόμενος: «εμένα με έχετε βγάλει για το καλάθι του νοικοκυριού».

«Με θυμώνει» παραδέχτηκε, για το σκάνδαλο Πάτση και για το γεγονός πως καλείται να απολογηθεί γι’αυτό ως αντιπρόεδρος της ΝΔ, και συνέχισε βάζοντας στο κάδρο το κομμάτι της… «ατομικής ευθύνης».

Σχετικά Άρθρα