Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε σκεπάρνι κρυμμένο στο μπαλκόνι

 Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε σκεπάρνι κρυμμένο στο μπαλκόνι

Κρυμμένο ένα σκεπάρνι μήκους 38 εκατοστών το οποίο εικάζεται ότι είναι το όπλο του εγκλήματος που έγινε στη Θεσσαλονίκη, βρήκαν οι αστυνομικοί στο μπαλκόνι του διαμερίσματος στη Μενεμένη.

Νεκρός είναι ένας 41χρονος και βασικός ύποπτος ο πατέρας του, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Ο πατέρας βρέθηκε λιπόθυμος δίπλα στο άψυχο και χτυπημένο στο κεφάλι σώμα του 41χρονου γιου του.

Τη φρικιαστική εικόνα αντίκρισε η μητέρα του 41χρονου η οποία και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το σκεπάρνι το έκρυψε στο μπαλκόνι η μητέρα όταν αντίκρισε τον σύζυγο και τον γιο της στο πάτωμα και στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στην πολυκατοικία της οδού Ομήρου 18, στη Μενεμένη, οι γείτονες, όπως δηλώνουν, άκουγαν συχνά τους ομηρικούς καβγάδες πατέρα και γιου με θέμα τα χρήματα που ζητούσε ο δεύτερος, ενώ, όπως προσθέτουν, η Αστυνομία είχε κληθεί πολλές φορές στο παρελθόν εξαιτίας της όλης κατάστασης στο διαμέρισμα.

Αυτή την ώρα, αστυνομικοί της Σήμανσης βρίσκονται εντός του διαμερίσματος του δεύτερου ορόφου όπου έγινε η δολοφονία προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία.

Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα παρότι, όπως ανέφεραν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ στη Voria.gr, έως αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει ύποπτος εντούτοις στο κάδρο των υπόπτων έχει μπει ο πατέρας για τον οποίο εκφράζονται φόβοι για την πορεία της υγείας του.

Τον τόπο του εγκλήματος επισκέφτηκε και ιατροδικαστής ενώ, όπως δήλωσε η Ελένη Ζαγγελίδου, η ίδια αναμένει τη σορό του 41χρονου προκειμένου να πραγματοποιήσει νεκροψία-νεκροτομή.

Σχετικά Άρθρα