Άγιοι Ισίδωροι: Μένει στη θέση του ο “θαυματουργός” πάτερ Δημήτριος – Άκυρο το τελεσίγραφο

 Άγιοι Ισίδωροι: Μένει στη θέση του ο “θαυματουργός” πάτερ Δημήτριος – Άκυρο το τελεσίγραφο

Μετά το σάλο που ξέσπασε με τις αποκαλύψεις για τα δήθεν θαύματα που «γίνονται» στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό, ήρθε το τελεσίγραφο του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου που έλεγε ότι ο ιερέας Δημήτριος Λουπασάκης θα πρέπει να αποχωρήσει εντός πέντε ημερών.

  • Ωστόσο, φαίνεται ότι η μετακίνηση του παπα-Δημήτρη στο μετόχι του Αγίου Ιωάννη στα όρια των μητροπόλεων Γλυφάδας και Μεσογαίας δεν θα γίνει ποτέ.

Όπως μετέδωσε το Live News, το «τελεσίγραφο» δεν υπήρξε ποτέ με την έννοια που μεταφέρθηκε στα ΜΜΕ, ενώ οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της πλευράς του παπα-Δημήτρη και του αρχιεπισκόπου συνεχίζονται.

Στη διαπραγμάτευση αυτή, όπως τόνισε η δημοσιογράφος Τζίνα Αρβανίτη, λαμβάνουν μέρος ο επιχειρηματίας Γεώργιος Δεσύλλας – που αποτελεί και πνευματικό παιδί του Δημήτρη Λουπασάκη – και ο πατέρας Απόστολος Καβαλιώτης από την πλευρά του αρχιεπισκόπου, αν και ο ίδιος αρνείται δική του εμπλοκή στην υπόθεση.

Οι τέσσερις έχουν μάλιστα καταγραφεί και στην πρώτη συνάντηση που έγινε στο μοναστήρι του αρχιεπισκόπου για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

  • Μάλιστα, τις πληροφορίες για παραμονή του παπα-Δημήτρη στους Αγίους Ισιδώρους επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Σχετικά Άρθρα