Ψάχνουν τον βιαστή με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο

 Ψάχνουν τον βιαστή με το τατουάζ στο Παλαιό Φάληρο

Ο φόβος και ο τρόμος έχει γίνει ένας άνδρας στην περιοχή Παλαιού Φαλήρου, ο οποίος επιτίθεται σε γυναίκες με σκοπό να τις βιάσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βιαστής της 34χρονης, λίγο πριν επιτεθεί στην ίδια, είχε αποπειραθεί να βιάσει άλλη μια γυναίκα, με την απειλή μαχαιριού.

Πλέον οι αστυνομικοί ερευνούν το υλικό από τις κάμερες τις περιοχές και ψάχνουν έναν άνδρα λευκό, εύσωμο, ο οποίος φορούσε μαύρο παντελόνι και είχε στήσει καρτέρι στη λεωφόρο Ποσειδώνος στη στάση Αγία Σκέπη για να επιτεθεί σε ανυποψίαστες γυναίκες. Ο ίδιος είναι κοντοκουρεμένος και έχει τατουάζ. Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να εντοπίσουν το σεξουαλικό αρπακτικό μέσα από κάμερες και μαρτυρίες προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του προτού επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την καταγγελία της 34χρονης, ενώ εκείνη περίμενε στη στάση λεωφορείουτην πλησίασε ένας άγνωστος και με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε σε ένα κοντινό πάρκο και τη βίασε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ολοκλήρωσε τις αρρωστημένες του ορέξεις, σηκώθηκε και με ειρωνικό ύφος είπε στην 34χρονη «θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου». Η κοπέλα έντρομη έβαλε τα ρούχα της, πήρε την τσάντα της και επέστρεφε στην στάση, όπου περίμενε το λεωφορείο ένας νεαρός, αλλά δεν του ζήτησε βοήθεια γιατί ντράπηκε όπως είπε στους αστυνομικούς. Ο βιαστής την ακολούθησε και είχε το θράσος να πάει δίπλα της και να της ζητήσει τον αριθμό του κινητού της. Μάλιστα, την απείλησε πως θα την σκοτώσει εάν πει κάτι στην αστυνομία, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Η 34χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα Παλαιού Φαλήρου και κατήγγειλε τον βιασμό. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, ο άνδρας ήταν λευκός, μιλούσε καλά ελληνικά και ήταν εύσωμος. Από τις φωτογραφίες που της έδειξαν ωστόσο, δεν μπόρεσε να τον αναγνωρίσει.

Σχετικά Άρθρα