Πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου αποκαλύπτει πως ο Πάτσης τον απείλησε με όπλο- Δεν του έδινε τα χρήματα του συμβολαίου του

 Πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου αποκαλύπτει πως ο Πάτσης τον απείλησε με όπλο- Δεν του έδινε τα χρήματα του συμβολαίου του

Με ανάρτηση του στο Facebook ο πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου, το 2013, Μανώλης Σκούφαλης, καταγγέλλει ότι ο διαγραμμένος βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Πάτσης τον είχε απειλήσει με όπλο όταν του ζήτησε τα λεφτά που του χρωστούσε από το συμβόλαιό του!

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε ο πρώην παίκτης της Νίκης Βόλου, «Αντρέα όλα εδώ πληρώνονται για ότι έχεις κάνει».

Πρώην ποδοσφαιριστής της Νίκης Βόλου καταγγέλλει οτι ο Πάτσης τον απείλησε με όπλο!

Στην wikipedia γράφει σχετικά: «…ο παίχτης αρνήθηκε να υπογράψει και τελικά προτίμησε τη Νίκη Βόλου που είχε κερδίσει την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, με την οποία και συμφώνησε για έναν χρόνο. Η πρόωρη αποχώρηση της Νίκης από το πρωτάθλημα για οικονομικούς λόγους οδήγησε πολλούς παίκτες στην έξοδο από την ομάδα και έφερε τη λύση του συμβολαίου του Σκούφαλη τον Ιούνιο του 2013».

Όμως ο Μανώλης Σκούφαλης μέσω του δικηγόρου του είχε καταγγείλει τον τρόπο με τον οποίο έλυσε το συμβόλαιό του με τη Νίκη Βόλου. Όπως υποστήριξε, συναντήθηκε με τον Ανδρέα Πάτση, και ενώ ήταν μόνοι τους στο γραφείο, ο ιδιοκτήτης τότε και πρόεδρος της ομάδας, του ανακοίνωσε πως παρ’ ότι του όφειλε 25.000 ευρώ, θα του έδινε συναλλαγματική 5.000 ευρώ με λήξη τον Δεκέμβριο του 2014, κάτι που ο παίκτης αρνήθηκε. Ο Σκούφαλης υποστηρίζει ότι ο τότε πρόεδρος της Νίκης Βόλου τον απείλησε («αν δεν λύσεις συναινετικά το συμβόλαιο δεν φεύγεις από εδώ») και κάλεσε στο γραφείο δύο μπράβους που τον απείλησαν επίσης («αν δεν λύσεις συναινετικά το συμβόλαιό σου με την ομάδα δεν θα φύγεις ζωντανός από το γραφείο») όπως και την οικογένειά του. Σύμφωνα με την καταγγελία, παρουσία των μπράβων ο Πάτσης έδωσε στον παίκτη δύο άκυρες συναλλαγματικές 10.000 ευρώ, τις οποίες παρουσίασε ως «έγκυρες και ισχυρές», και τον εξανάγκασε να υπογράψει για να λύσει συναινετικά το συμβόλαιό του. Ακόμη, στο εξώδικό του ο Σκούφαλης άφηνε υπονοούμενα για τη «συμπτωματική καταστροφή του αυτοκινήτου του ποδοσφαιριστή Τάσου Κυριάκου στην πιλοτή της πολυκατοικίας» και υποστήριζε ότι δέχονται ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα ο ίδιος και η οικογένειά του.

Ο κ. Πάτσης έσπευσε να απαντήσει σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου: «Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή με αυτά που του έχουν πει οι πελάτες του προσπαθεί να προτάξει ένα σενάριο. Στις 3 Ιουλίου ο Σκούφαλης υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του. Αυτό το έγγραφο είναι το ντοκουμέντο. Πέντε μήνες μετά βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σενάριο. Αν ο κ. Σκούφαλης μπορεί να τα αποδείξει όλα αυτά, κανένα πρόβλημα».

Σχετικά Άρθρα