Κρήτη: Προφυλακιστέος ο παππούς που βίαζε την εγγονή του

 Κρήτη: Προφυλακιστέος ο παππούς που βίαζε την εγγονή του

Στη φυλακή οδηγείται ο 68χρονος άνδρας που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης εγγονής του. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 68χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα μετά την απολογία του και αναμένεται να οδηγηθεί στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 68χρονος παππούς κατηγορείται για βιασμό και για απόπειρα βιασμού κατ’ εξακολούθηση καθώς και για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Το χρονικό της υπόθεσης

Σύμφωνα με το Cretalive, ο άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά, συστηματικά, το παιδί για πολλά χρόνια, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο το κορίτσι, την ώρα που βρισκόταν σε παιδική χαρά, προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Έτσι άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι αυτής της απίστευτης υπόθεσης ενδοοικογενειακής κακοποίησης.

Οι ψυχολόγοι και οι γιατροί, από τις 22 Σεπτεμβρίου, έπεσαν πάνω στο παιδάκι κι έτσι η υπόθεση πήρε πλέον τον δρόμο της.

Ο άνδρας, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη χθες στο Ηράκλειο.

Πληροφορίες του cretapost, η κακοποίησε του παιδιού ξεκίνησε σε ηλικία 4 ετών. Ο παππούς το θώπευε ενώ το ανάγκασε να παρακολουθεί βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου. Ένα χρόνο αργότερα, σε ηλικία 5 ετών, φέρεται να το βίασε πρώτη φορά στην τουαλέτα του σπιτιού του κάτι που συνέβαινε μέχρι και το 2020.

Μάλιστα την τελευταία φορά το κορίτσι σε ηλικία πλέον 12 ετών ζήτησε τη βοήθεια του αδελφού της, ο οποίος την ώρα εκείνη βρισκόταν στο σπίτι και έτσι γλίτωσε από τις αρρωστημένες ορέξεις του 65χρονου.

Σχετικά Άρθρα