Κολωνός: Ο οδοντίατρος που έστελνε μηνύματα στην 12χρονη για να την συναντήσει – Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει πάνω από 100 προφίλ στο Blindchat

 Κολωνός: Ο οδοντίατρος που έστελνε μηνύματα στην 12χρονη για να την συναντήσει – Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει πάνω από 100 προφίλ στο Blindchat

Πάνω από 100 προφίλ στη διαδικτυακή εφαρμογή Blindchat διερευνά η αστυνομία, καθώς οι συγκεκριμένοι χρήστες φαίνεται ότι συνομιλούσαν με το προφίλ της 12χρονης από τον Κολωνό, το οποίο διαχειριζόταν ο βιαστής και μαστροπός της, Ηλίας Μίχος.

Σύμφωνα με το Star, ανάμεσα σε αυτά τα προφίλ υπάρχει και κάποιος που εμφανίζεται ως «οδοντίατρος», ο οποίος όχι μόνο συνομίλησε με τον Μίχο (νομίζοντας ότι μιλά με την ανήλικη), αλλά αφού ζήτησε και έλαβε φωτογραφία του παιδιού, ήθελε «σαν τρελός» να πάει στο «ραντεβού»

12χρονη (Μίχος): Θες να βρεθούμε στα Σεπόλια στον σταθμό με αμάξι και με 70 ευρώ να κάνουμε ό,τι θέλεις;

«Οδοντίατρος»: Έχεις πρώτα να μου στείλεις φωτογραφία σου να δω πώς είσαι;

12χρονη (Μίχος): Έχεις viber; Έρχεται η φωτογραφία…

«Οδοντίατρος»: Μια χαρά είσαι… Σαν τρελός…

Οι Αρχές ερευνούν τώρα αν η φωτογραφία που έχει στο προφίλ του ο «οδοντίατρος» είναι πραγματική, καθώς προσομοιάζει με ιδιοκτήτη πολυτελούς κλινικής, πραγματικό οδοντίατρο.

«Είμαι στη διάθεση των Αρχών»

Στο Star μίλησε ένας άλλος χρήστης του Blindchat, ο οποίος φέρεται να συνομίλησε το καλοκαίρι με τη 12χρονη και παρότι δεν συναντήθηκε μαζί της, είπε ότι θέτει εαυτόν στη διάθεση των Αρχών για να τους πει ό,τι γνωρίζει.

Όπως υποστήριξε, το προφίλ της 12χρονης του είπε ότι είναι μεγαλύτερη και του ζήτησε χρήματα λόγω δύσκολης οικογενειακής κατάστασης, όπως ισχυρίστηκε.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Το καλοκαίρι μίλησα με μια κοπέλα μέσω της εφαρμογής που μου είπε ότι ήταν 17,5... Της ζήτησα να μου στείλει φωτογραφία της και της έδωσα το κινητό μου γιατί ήθελε να μιλήσουμε μέσω Viber. Μου ζήτησε χρήματα, γιατί όπως μου είπε ήθελε να βοηθήσει την οικογένεια της που είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, καθως έχει πολλά αδέλφια. Δεν κάναμε τίποτα το ερωτικό. Οι αρχές δεν με έχουν καλέσει αλλά είμαι στη διάθεση των αρχών προκειμένου να πω ότι γνωρίζω».

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε σήμερα και ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, καθώς το παιδί τον αναγνώρισε ως έναν από αυτούς που τη βίασαν τον περασμένο Ιούλιο.

Η κάμερα του Star κατέγραψε τη στιγμή που οι αστυνομικοί βγάζουν τον κατηγορούμενο από το σπίτι του και τον βάζουν μέσα στο αυτοκίνητο για να τον οδηγήσουν στη ΓΑΔΑ. Δεν είχε καμία απάντηση να δώσει ο 36χρονος σε όσα τον ρώτησε ο Βαγγέλης Γκούμας.

Προσεχώς αναμένεται και η τέταρτη κατάθεση της 12χρονης, όπου εκτός από τους βιαστές της θα κληθεί να αναγνωρίσει μέσω φωτογραφιών και τον οίκο ανοχής στον οποίο βιάστηκε από πάνω από 25 άνδρες.

Όπως μετέδωσε το Mega πάντως, το παιδί στην προηγούμενη κατάθεσή του είπε ότι τόσο ο 36χρονος, όσο και ο 34χρονος, αλλά και ο 33χρονος, που προφυλακίστηκαν προ ημερών, τη βίασαν σε συναντήσεις που είχε κανονίσει ο Ηλίας Μίχος.

Σχετικά Άρθρα