Κολωνός: Η 12χρονη αναγνωρίζει νέους βιαστές της – Πέντε εντάλματα

 Κολωνός: Η 12χρονη αναγνωρίζει νέους βιαστές της – Πέντε εντάλματα

Στις αρχές θα προσέλθει σήμερα, Τετάρτη, για τέταρτη φορά η 12χρονη, θύμα βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό. Η 12χρονη θα κληθεί να αναγνωρίσει άτομα τα οποία βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας και εφ’ όσον αυτό, τότε θα εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης για τρία έως επτά άτομα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Η διαδικασία ταυτοποίησης θα πραγματοποιηθεί παρουσία ψυχολόγου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει συνομιλία του εισαγγελέα και της ανακρίτριας με το 12χρονο κορίτσι.

Παράλληλα συνεχίζεται η έρευνα των ευρημάτων στο κινητό του 53χρονου μαστροπού. Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ εντόπισαν «ίχνη» από εφαρμογή γνωριμιών που χρησιμοποιούσε, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο ίδιος παρίστανε τη 12χρονη ώστε να έρχεται σε επικοινωνία με άτομα.

  • Η πρώτη μεγάλη φάση ερευνών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, κατέληξε σε 11 υπόπτους στο πλαίσιο της προσπάθειας ταυτοποίησης προσώπων που φέρονται να έκλεισαν ραντεβού και να βίασαν την 12χρονη στα Σεπόλια.

Τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές έδειξαν τον κύκλο των 11 ανδρών, ωστόσο, τίποτα δεν στοιχειοθετείται εάν πρώτα δεν υπάρξει αναγνώριση προσώπων από το ίδιο το άτυχο κορίτσι.

Έχουν συλληφθεί οι τέσσερις. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμα εφτά άντρες που φέρονται να βίασαν το παιδί και παραμένουν ασύλληπτοι. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. έχει συλλέξει στοιχεία για περίπου πέντε άτομα εξ αυτών, τα οποία σε περίπτωση που αναγνωριστούν από την 12χρονη θα συλληφθούν άμεσα.

  • Επίσης, στο μικροσκόπιο μπήκαν οι 10 άντρες που παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, αναφέροντας ότι συνομίλησαν με την ανήλικη αλλά δεν βρέθηκαν ποτέ διά ζώσης. Στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύπτει ότι υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι τρεις από τους δέκα άντρες φέρονται να μην είπαν την αλήθεια. Φέρονται δηλαδή να συνάντησαν την 12χρονη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, δεν αποκλείεται κάποιοι εξ αυτών να βρεθούν τελικά κατηγορούμενοι για κακουργηματικές πράξεις. Δεν διευκρινίζεται -προσώρας- εάν κάποιος ή κάποιοι από αυτούς τους τρεις συγκαταλέγονται στον κύκλο των πέντε ατόμων για τα οποία το επόμενο διάστημα αναμένονται εντάλματα σύλληψης.

Σχετικά Άρθρα