Αποκάλυψη σοκ: Ο Μίχος μετέδιδε σε live streaming τους βιασμούς της 12χρονης

 Αποκάλυψη σοκ: Ο Μίχος μετέδιδε σε live streaming τους βιασμούς της 12χρονης

Όσο περνούν οι μέρες, όλο και περισσότερες σοκαριστικές πληροφορίες έρχονται στο φως για την υπόθεση των βιασμών και της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τα Σεπόλια.

  • Ο Ηλίας Μίχος, σύμφωνα με το MEGA, εξανάγκαζε τη 12χρονη να επιδεικνύει τον εαυτό της μπροστά στην κάμερα και την εξανάγκαζε σε live streaming. Σύμφωνα πάντα με το MEGA, άνοιγε την κάμερα και έδινε εικόνα σε όσους πλήρωναν για να αποκτήσουν πρόσβαση σε live βιασμούς του παιδιού. Μάλιστα, όσοι έβλεπαν το κορίτσι να προχωρά σε συγκεκριμένες ενέργειες, επί πληρωμή, έκαναν τις συναλλαγές μεσω «paysafe».

Μάλιστα, οι αστυνομικοί κάνουν φύλλο και φτερό τις ατζέντες του Ηλία Μίχου για να διαπιστώσουν αν ο 53χρονος «πάσαρε» τη 12χρονη και σε φίλους του. Ένας από αυτούς μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και αποκάλυψε όλα όσα του είχε πει ο κατηγορούμενος.

Μάλιστα, όπως είπε ο φίλος της οικογένειας της 12χρονης, δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε στο κινητό του ανήθικες προτάσεις από προφίλ με τη φωτογραφία της μικρής στο viber.

«Είναι ένα παιδί»

Ο ίδιος συνήθιζε να δίνει χαρτζιλίκι στο κορίτσι και στα αδέλφια του. Ο Μίχος το γνώριζε αυτό και τον προσέγγισε χωρίς φραγμούς, προκειμένου να κερδίσει χρήματα από την εκμετάλλευση ενός 12χρονου παιδιού. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο άνδρας αποκάλυψε τα μηνύματα που του έστελνε ο Ηλίας Μίχος μέσω του προφίλ της 12χρονης: «Με τη μικρή ήμασταν κάθε μέρα μαζί και κάποια στιγμή μου έστειλε και κάποια μηνύματα. Υπήρχαν κάποια υπονοούμενα. Πιστεύω ότι μπορεί να ήταν ο Μίχος, αλλά χρήματα δε μου ζήτησε ποτέ. Δύο ώρες διήρκησε αυτή η συνομιλία. Προσπάθησα να καταλάβω τι συμβαίνει. Δηλαδή έκανα και κάποιες ερωτήσεις, υποτίθεται στη μικρή. Μου φάνηκαν κάποια πράγματα ύποπτα, γιατί κάποιες προτάσεις ήταν ανορθόγραφες, μισές και κάποιες προτάσεις ήταν σαν κομήτης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο άνδρας.

Προσέγγιζε ανθρώπους τέτοιους ο Μίχος… Μου άφησε κάποια υπονοούμενα, τα οποία όμως τα έκοψα, λέγοντας ότι δεν θέλω να ξανακούσω για τέτοια πράγματα. Το κοριτσάκι που λέμε είναι… ένα παιδί και δεν φαντάζεστε πόσο μου έχει στοιχίσει όλο αυτό».

Πούλαγε φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης ο Ηλίας Μίχος

  • Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η 12χρονη επιβεβαίωσε ότι ο 53χρονος είχε στην κατοχή του γυμνές φωτογραφίες της. Άλλωστε ανάγκαζε το παιδί να βγάζει τέτοιες φωτογραφίες προκειμένου να τις πουλήσει σε παιδοβιαστές.

«Έβαζαν 20 και 25 ευρώ στην κάρτα της μαμάς μου για τις φωτογραφίες. Κάποιες φορές έβαζαν και 50 ευρώ», είπε σε μία από τις καταθέσεις της η ανήλικη, συμπληρώνοντας:

«Οι άνδρες μού ζήταγαν το IBAN και το έδινε ο Μίχος. Κάποιοι έβαζαν χρήματα επειδή τους είχε στείλει φωτογραφίες και βίντεο. Με κάποιους δεν είχα συναντηθεί ποτέ από κοντά. Απλά πλήρωναν για να παίρνουν φωτογραφίες».

Της έδινε οδηγίες για τις φωτογραφίες

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις της ανήλικης, ο Ηλίας Μίχος, βασικός κατηγορούμενος για την υπόθεση, της έδινε οδηγίες για το πώς πρέπει να φαίνεται στις φωτογραφίες, οι οποίες στη συνέχεια πήγαιναν για πώληση σε υποψήφιους πελάτες.

  • «Τις φωτογραφίες τις τράβαγε ο Μίχος. Μου έλεγε τι να κάνω και πώς να στηθώ στον φακό. Μου έδινε οδηγίες πώς να βγάλω και μόνη μου», αναφέρει η 12χρονη στις καταθέσεις της.

Οι καταθέσεις της 12χρονης προκαλούν ανατριχίλα: «Μου είχε πάρει από τη λαϊκή ένα string και με έβγαζε φωτογραφίες με αυτό. Έλεγε ότι έχω μεγάλο ποπό. Με τράβαγε φωτογραφίες με αυτό και μετά τις πουλούσε. Το είχε κρατήσει στο μαγαζί του το string. Μόνο εκεί το φορούσα. Πριν φύγω διακοπές στην Λευκάδα, το πέταξα», έχει αποκαλύψει μεταξύ άλλων η 12χρονη.

Δύο κατηγορίες πελατών

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως έχει προκύψει από τις έρευνες, υπήρχαν δύο κατηγορίες πελατών που έφερνε ο 53χρονος για την 12χρονη.

  • «Στον οίκο ανοχής μέσα σε μισή ώρα βρισκόμουν με πέντε ανθρώπους. Οι άντρες που έρχονταν εκεί δεν είχαν σχέση με τους άντρες που είχα μιλήσει μέσω της εφαρμογής», έχει πει η ανήλικη σε μία από τις καταθέσεις της.

«Με αυτούς που γνώριζα μέσω της εφαρμογής, βρισκόμασταν στο αυτοκίνητο», συμπλήρωσε, χωρίζοντας ουσιαστικά τους άντρες με τους οποίους έχει συναντηθεί, σε δύο κατηγορίες.

Σχετικά Άρθρα