Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στην τηλεόραση – Η εκπομπή που αναλαμβάνει

 Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στην τηλεόραση – Η εκπομπή που αναλαμβάνει

Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες θα δούμε από τον Νοέμβριο τη Ρούλα Κορομηλά, η οποία αναλαμβάνει την παρουσίαση μιας πολύ αγαπημένης εκπομπής. Η ανάρτησή της στο Facebook.

Η διάσημη παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση και, συγκεκριμένα, στον τηλεοπτικό σταθμό του MEGA, όπου είχε παρουσιάσει το πολύ επιτυχημένο και ιστορικό πια φαντασμαγορικό σόου “Μπράβο”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού, η αγαπημένη παρουσιάστρια αναλαμβάνει την μουσική εκπομπή “Σπίτι με το MEGA”, στην οποία εμφανίζονται εκλεκτοί καλλιτέχνες και που αναμένεται να ξεκινήσει τον Νοέμβριο.

Η ανακοίνωση του MEGA

“Η Ρούλα Κορομηλά, η παρουσιάστρια με την αδιαμφισβήτητη ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα είναι η οικοδέσποινα στην αγαπημένη μουσική εκπομπή “Σπίτι με το MEGA”.

Με τη διαχρονική τηλεοπτική εμπειρία και την αίγλη της, η Ρούλα Κορομηλά θα προσδώσει το δικό της στίγμα στο “Σπίτι με το MEGA”, την εκπομπή του MEGA που χτυπάει στην καρδιά της ελληνικής μουσικής και έγινε μοναδική συνήθεια των τηλεθεατών.

Το “Σπίτι με το MEGA” έρχεται τον Νοέμβριο στο MEGA με ξεχωριστά, special τηλεοπτικά events και πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους”.

Η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

Στο προφίλ της στο Facebook έγραψε το παρακάτω τετράστιχο, που είναι το ρεφρέν του τραγουδιού του Γιάννη Πάριου (σε σύνθεση Σταμάτη Σπανουδάκη) “Πέρασαν”:

“Τώρα είμαι εδώ και η ζωή συνεχίζεται

Ζω για τη στιγμή που η μάχη κερδίζεται

Πέρασα πολλά μα το λόγο μου κράτησα

Είμαι πάλι εδώ επειδή σας αγάπησα”.

Σχετικά Άρθρα