Παραδίδεται η 38χρονη που πέταξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της – Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα

 Παραδίδεται η 38χρονη που πέταξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της – Σε σοβαρή κατάσταση το θύμα

Η 38χρονη πέταξε καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Θριάσιου με εγκαύματα δευτέρου βαθμού. Η γυναίκα φέρεται να έχει παραδεχθεί την πράξη της, ενώ αναμένεται να παραδοθεί στις Αρχές εντός της ημέρας.

Δεν εμφανίστηκε στις Αρχές και «προσπάθησε να τις περιπλανήσει, αλλά ταυτόχρονα έδινε συνεντεύξεις», αναφέρει η δικηγόρος του 36χρονου, Αλεξάνδρα Σπανάκη, μιλώντας στο OPEN.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ιδιαιτέρως σοβαρή, ενώ υπάρχει και κίνδυνος απώλειας της όρασης στο αριστερό του μάτι.

Σύμφωνα με την ίδια, «Ήταν σε διάσταση αυτοί οι δύο άνθρωποι, έχοντας υπογράψει και σχετικό συμφωνητικό. Η καθυστέρηση της οριστικής λύσεως του γάμου οφείλεται στην κωλυσιεργία της δράστιδος που αντιδρούσε και δεν επιθυμούσε τη λύση. Κατηγορηματικά δηλώνω πως δεν υπήρχε οποιοδήποτε περιστατικό βίας εις βάρος της».

Σε πολύ άσχημη κατάσταση βρίσκεται το θύμα της επίθεσης με οξύ. Μάλιστα, ο κίνδυνος για το ένα του μάτι παραμένει καθώς όπως ανέφερε η διευθύντρια του τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής στη μονάδα αυξημένης φροντίδας εγκαυμάτων του Θριασίου, Μαρία Καλοφώνου, έχει πειραχτεί ο κερατοειδής και το στοίχημα των γιατρών τώρα είναι να θεραπεύσουν και τα εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα αλλά παράλληλα να θεραπευθεί και το μάτι.

Η Μαρία Καλοφώνου είναι η γιατρός που ανέλαβε και παρακολουθούσε από την πρώτη στιγμή την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Όπως τόνισε η κα Καλοφώνου, που μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV, οι γιατροί δίνουν παράλληλες μάχες για να σωθεί τουλάχιστον το μάτι του 36χρονου, αλλά και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για σταδιακά μερική αποκατάσταση των υπόλοιπων εγκαυμάτων.

  • Ο άνδρας φέρει εγκαύματα στο αριστερό μέρος του προσώπου του, στον τράχηλο, στον θώρακα, αλλά και στα χέρια.

Τα εγκαύματα έχουν γίνει με αυτόν τον τρόπο καθώς η 38χρονη, όταν έριξε το καυστικό υγρό στον 36χρονο, ο άνδρας έβαλε το χέρι του μπροστά προκειμένου να προστατευθεί έπεσε και στο χέρι του το καυστικό.

Παράλληλα, η κάθε πλευρά δίνει τη δική της εκδοχή για το περιστατικό.

  • Η 38χρονη υποστηρίζει πως ο άνδρας ήταν βίαιος απέναντί της, ότι τη βίασε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που είχαν νοικιάσει και την απειλούσε ότι θα χωρίσουν και δεν θα μπορέσει να ξαναφτιάξει τη ζωή της, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega.
  • Η πλευρά του 36χρονου υποστηρίζει πως η γυναίκα δεν μπορούσε να αποδεχθεί ότι πρόκειται να χωρίσουν και γι’ αυτόν τον λόγο του επιτέθηκε.

Σημειώνεται πως η 38χρονη φέρεται να προμηθεύτηκε το υγρό από το ίντερνετ έναντι 100 ευρώ.

  • Η 38χρονη μίλησε στον Alpha λέγοντας πως όντως έριξε το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό στον 36χρονο επειδή «θόλωσε» μετά από μία ακόμα άσχημη συμπεριφορά που δέχθηκε. Παράλληλα, η 38χρονη ανέφερε πως είχε ακόμα συναισθήματα για τον εν διαστάσει σύζυγό της και τις τελευταίες 40 ημέρες συναντιόντουσαν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Μάλιστα, η 38χρονη ανέφερε ότι έχει πέσει θύμα κακοποίησης τόσο από τον ίδιον όσο και από τον αδελφό του θύματος ενώ έχει καταθέσει στο παρελθόν και μήνυση στις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία. Τέλος, η 38χρονη ανέφερε πως «ο άνθρωπος αυτός μου πήρε τα πάντα και διαρκώς φοβάμαι».

Σχετικά Άρθρα